OAMGMAMR suplimenteaza 100 de locuri la cursurile de calificare oferite gratuit in cadrul proiectului FEMIN

6 august 2015

Initial, proiectul si-a propus sa sprijine organizarea cursurilor de calificare pentru 600 de angajate din unitatile sanitare din Romania, in perioada septembrie 2014-mai 2015. Ca urmare a solicitarilor multor angajate din sistemul sanitar, s-au suplimentat 100 de locuri pentru cursantele care se vor califica in meseria de Baby sitter (25 persoane) si Ingrijitoare batrani la domiciliu (75 persoane), in perioada august – octombrie 2015.
Ca si cele 600 de femei din sistemul sanitar care au finalizat cu brio cursurile si au primit diploma recunoscuta la nivel national, eliberata de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) si au beneficiat nu numai de materiale de curs si materiale promotionale, dar si de o subventie in valoare de 1.068 lei si noile cursante vor avea aceleasi conditii de participare si aceleasi beneficii, avand sansa de a avea in cadrul procesului de formare prezenta unor formatori cu experienta, care vor imbina armonios partea teoretica cu cea practica.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investeste in oameni!”, Axa prioritara 6” Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.3 „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii” , POSDRU/144/6.3/S/128729, se deruleaza pe o perioada de 18 luni in parteneriat cu Consejo General de Enfermería (Spania).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram