O solutie integrata si un suport pe masura!

16 februarie 2023
Autor:
Touch Media

Ce inseamna o solutie integrata pentru afacerea ta si cat de mult ajuta un sistem software bine pus la punct in dezvoltarea acestei? O solutie integrata reuneste intr-o singura platforma toate instrumentele necesare bunei functionari a unei afaceri, raportare, management, baze de date, instrumente avansate de marketing si vanzari. La Multisoft iti oferim solutii integrate pentru orice afacere, iti oferim si un suport tehnic pe masura.

Ce presupune suportul si cat de important este? Suportul oferit de noi este onsite, online, telefonic sau e-mail. La telefon raspund specialisti care rezolva pe loc situatiile de la cele mai simple pana la cele mai complexe. Fluctuatia de personal  in Multisoft este foarte mica si de aceea oameni care raspund astazi la telefon sunt cei care au raspuns si acum 5 ani sau mai mult. Ceea ce ne caracterizeaza cel mai mult este seriozitatea, experienta in domeniu si faptul ca noi crestem impreuna, ne dezvoltam din ce in ce mai mult datorita perseverentei, dar si datorita partenerilor nostri. Vechimea noastra in acest domeniu inseamna perseverenta, inseamna experienta si expertiza si este foarte importanta pentru ca si increderea partenerilor si viitorilor parteneri, in Multisoft creste.

Ce ne certifica ca si companie? Ne intereseaza in mod special satisfactia partenerilor nostri, de aceea verificam constant rezultatele de pe Net Promoting Score, care ne bucura si ne multumesc.

Solutiile software pentru gestiune restaurant sau hotel de Multisoft sunt 100% dezvoltate de noi si putem sa le personalizam pentru  nevoile mereu dinamice ale partenerilor nostri si chiar putem dezvolta la cerere rapoarte complexe,  module sau interfete suplimentare.  Ne poti contacta oricand sa alegem impreuna solutia potrivita pentru afacerea ta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram