O simpla baterie de cada termostatata contribuie la momentele tale de relaxare totala. Alege-o pe cea potrivita!

De cele mai multe ori, ne incepem ziua gandindu-ne la cate lucruri avem de facut, iar la finalul ei incercam sa ne eliberam de toate energiile negative si sa ne pregatim pentru a doua zi. In contextul agitatiei din ziua de azi, este din ce in ce mai dificil sa ne acordam timp pentru noi, si de aceea apelam la cele mai noi produse si tehnologii, cum ar fi o baterie cada termostatata de calitate, pentru a profita ca la carte de putinul timp de relaxare pe care il mai avem.

Ce sunt bateriile termostatate?

O baterie termostatata este una care amesteca apa calda si cea rece, pentru a avea mereu apa la o temperatura presetata. Fie ca ne spalam mainile, facem dus sau umplem cada, o baterie termostatata este foarte utila si este un element principal in orice baie moderna. Economia, siguranta si confortul sunt cele 3 beneficii principale pe care o baterie cada termostatata le aduce.

Odata cu utilizarea unei baterii termostatate, pe langa confortul dat de a avea mereu o temperatura ideala, protejam natura si facem economii de bani. De ce? Acest lucru este posibil pentru ca nu mai pierdem cantitati pretioase de apa pentru a regla robinetii pana ajungem la o temperatura dorita. Termostatul face asta in prealabil iar noi utilizam apa mult mai economic si eficient.

Ce beneficii avem atunci cand folosim o baterie cada termostatata?

Confort inalt

Utilizarea unei astfel de baterii, cand umplem cada sau cand facem dus, ne asigura ca temperatura va ramane constanta. Astfel, ne putem relaxa in totalitate si putem opri apa ori de cate ori vrem, ca de exemplu cand folosim samponul sau sapunul, fara teama ca la repornire va avea o alta temperatura.

Economii serioase de bani

Din moment ce nu mai petrecem secunde (si uneori chiar minute) pretioase regland apa cu ea pornita, este evident ca vom face economii de bani. Apa ce trece printr-o baterie termostatata va curge la temperatura dorita inca de la primul jet.

Siguranta maxima

Temperatura apei ramane constanta pe toata durata utilizarii, deci nu mai exista riscul de a ne opari cu apa fierbinte. In plus, daca cineva din casa foloseste toaleta sau chiuveta din bucatarie, temperatura apei dusului nu va mai fi afectata. Termostatul se ocupa de toate aceste lucruri. In plus, suprafata bateriei nu va fi niciodata una prea fierbinte pentru a o putea atinge.

Dusurile si baile sunt printre singurele momente de relaxare pe care ni le permitem cand stilul nostru de viata este unul foarte agitat. O baterie cada termostatata este un mic dar foarte important element care contribuie la starea noastra de bine. Pe langa asta, orice baterie termostatata achizitionata din magazine specializate are o durabilitate foarte mare, deci reprezinta cu adevarat o investitie pe termen lung.

Cum intram in posesia unei astfel de baterii

Pentru o baterie cada termostatata, dar si pentru multe alte echipamente sanitare de calitate premium marca GROHE, magazinul online Baterii-Lux ne sta la dispozitie. Grohe este lider mondial pe piata de produse si echipamente sanitare, iar Baterii-lux este unul dintre cei mai specializati distribuitori din tara.

Daca ne-am hotarat sa achizitionam o baterie termostatata, Baterii-lux.ro ne pune la dispozitie aici cele mai cautate modele de pe piata si ne ofera asistenta telefonica specializata cand avem nevoie de informatii suplimentare!