O sesiune noua a Cursului de Machiaj Make up

4 octombrie 2014

Asigurand cunostinte pentru realizarea machiajului de zi, machiajului de seara, machiaj pentru ocazii, machiaj mirese, teatru, televiziune, cursul organizat de Profesional New Consult s-a impus pe piata ca un real sprijin pentru toti cei care doresc sa profeseze in acest domeniu si nu numai, cursul adresandu-se si persoanelor care doresc sa evite saloanele de specialitate si sa isi realizeze propriile machiaje acasa, pentru ei cat si pentru apropiati.
Costul extrem de redus, materialele de foarte buna calitate puse la dispozitie, ustensilele foarte performante folosite in cadrul cursului sunt reteta sigura a unei performante in domeniu, atat pentru formatori cat si pentru cei ce il urmeaza. De precizat ca acest curs poate fi urmat atat de fete cat si de catre baieti, machiajul fiind o arta in care acestia din urma nu de putine ori exceleaza si au performante remarcabile.

IMPORTANT ! Costul cursului de Machiaj, Make up, este de numai 600 lei, include toate taxele şi costurile, inclusiv materialele de lucru. Profesional New Consult nu solicitã costuri suplimentare pentru eliberare diplome, secretariat, eliberare adeverinţe.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram