O noua retea de magazine de producator in portofoliul Magister: Bacaniile Serban

19 noiembrie 2013

Reteaua de Bacanii Serban se remarca printr-un format inedit, ce imbina cu succes atmosfera unei bacanii austriece, cu rafturi din lemn masiv pe care stau ingrijit aliniate toate cele necesare in casa, cu cea a unei boulangerii unde trecatorii isi pot cumpara rapid o cafea si un croissant proaspat scos din cuptor. De altfel, exista si un punct de vanzare din strada, care scurteaza traseul celor care se grabesc. S-a acordat foarte multa atentie mobilierului si finisajelor, care reusesc sa combine armonios elemente diferite: noul si vechiul. In Bacaniile Serban functioneaza atat sistemul de autoservire din zona centrala a magazinului, cat si servirea asistata la vitrinele cu produse cantaribile ce necesita impachetare.
Pana in prezent, solutiile SmartCash RMS au fost implementate in cinci magazine din reteaua Bacania Serban, in orasul Onesti: pe Bd. Oituz nr. 21, Calea Brasov nr. 2A, Strada George Calinescu nr. 1bis, Str. Sfintii Apostoli nr. 6 si pe strada Mercur nr. 2. Doua dintre acestea au fost deschise oficial publicului in lunile septembrie, respectiv octombrie. De asemenea, si centrala, si depozitul producatorului din Comuna Bogdanesti, Sat Filipesti, au fost integrate in solutia SmartCash RMS, dezvoltata de Magister Software.
Solutia configurata pentru bacaniile Serban include programele software SmartCash Shop NetCenter, SmartCash Everywhere, SmartCash Lynx pentru realizarea unei retele integrate de magazine si SmartCash NetBridge - pentru conectarea cu solutia ERP utilizata de producator. Magazinele au fost dotate cu terminale POS touchscreen all-in-one performante, care se integreaza discret in designul retro al magazinului, case de marcat, cantare cu etichetare, scannere omnidirectionale si software SmartCash POS in front office, iar in back office cu statii de lucru PC, terminale SmartCash Mobility, scannere de coduri de bare si licente SmartCash Shop, Mobility, Lynx, plug-in pentru programare cantar.
Actualmente, Grupul Serban are deschise bacanii doar in municipiul Onesti, dar producatorul intentioneaza sa se extinda si in alte orase din tara.

Despre SmartCash Retail Management System
Implementata in peste 5000 de magazine si numarand o comunitate de peste 30.000 de utilizatori, solutia SmartCash Retail Management System, dezvoltata de Magister, este, in prezent, cea mai raspandita platforma software pentru retail din Romania. Platforma se adreseaza atat comerciantilor independenti, cat si retelelor cu un numar mediu si mare de magazine, in continua expansiune si cu o larga raspandire teritoriala.

Despre Magister Software
Infiintata in 2002 si avand capital integral romanesc, compania Magister Software s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator si furnizor de solutii la cheie pentru retail din Romania, specializandu-se in comertul de proximitate. In cei 11 ani de activitate, Magister a fost partenerul principal in dezvoltarea si implementarea unor proiecte de anvergura din retailul romanesc de proximitate, stabilind modele de business de referinta pentru acest domeniu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram