O noua platforma de rezervari, direct din site-ul nostru!

20 octombrie 2022
Autor:
Touch Media

Te pregatesti din timp pentru vacanta la mare? Nu vrei sa pierzi vremea si rezervi vacanta pentru vara anului 2023 inca de pe acum? Perfect! Viziteaza noul site al Hotelului  Tomis si vei gasi o multime de oferte Early Booking si posibilitatea de a-ti rezerva concediul direct din site. Cu aceasta noua lansare a site-ului nostru ne-am dorit sa usuram modalitatea de a rezerva un concediul la hotelul Tomis din Mamaia si de a pune la dispozitie clientilor toate detaliile intr-un singur loc. Hotelul Tomis este pozitionat perfect, chiar in centrul statiunii Mamaia, la 100 de m de plaja si foarte aproape de toate activitatile si locurile renumite pentru distractie, din statiune.

Istoria statiunii Mamaia incepe in anul in 1906, in urma extinderii portului Constanta catre plajele existente hotarandu-se mutarea "bailor de mare". Dupa Primul Razboi Mondial statiunea se dezvolta odata cu construirea rezidentei de vara a familiei regale, insa forma actuala s-a conturat in urma constructiilor facute dupa anul 1959 prin ridicarea celor mai multe hoteluri si baze de agrement.

Costruita special pentru vacantele familiilor, statiunea Mamaia asigura o multime de posibilitati de amuzament si facilitati sportive: sporturi de apa, tenis, bowling, minigolf, biliard etc. In prezent, statiunea dispune de numeroase hoteluri de 1-4 stele, vile si 3 campinguri. Statiunea beneficiaza de numeroase restaurante, gradini, baruri si cluburi de noapte, cofetarii, cinematografe, cluburi, parc de distractii, terenuri de sport, teatru in aer liber etc.

Cauti cazare la hotel in Mamaia? Complet renovat si dotat cu terasa (200 locuri), restaurant (150 locuri), doua sali de conferinte (50 locuri/sala), hotelul TOMIS este gazda ideala, daca va doriti sa ajungeti pe litoralul romanesc, in statiunea Mamaia. Va aseptam cu drag in Mamaia, la hotel TOMIS!

Rezerva-ti din timp sejurul la mare si beneficiezi de preturi promotionale si de toate facilitatile si serviciile puse la dispozitie se Hotelul Tomis!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram