O noua editie SEM Days va avea loc pe 24 25 septembrie la Bucuresti

26 iunie 2014

Tot mai multe persoane au tendinta sa realizeze research exclusiv prin deja obisnuita cautare in Google, inainte de a achizitiona un produs sau un serviciu. Conform Google Consumer Barometer, in 2013, in Romania, 63% dintre cei care au achizitionat servicii si produse au cautat informatii prin intermediul Google, in crestere fata de 59% in 2012. In acest context, depinde de fiecare business cum reuseste sa gestioneze tehnicile de SEO si PPC, asa incat sa devina cat mai vizibil pentru publicul sau relevant, care cauta cele mai bune solutii online. De aceea, SEM Days va aduce si in acest an la Bucuresti speakeri de renume international, care sa prezinte cele mai noi tendinte din Search Engine Marketing, pentru marketerii, managerii si antreprenorii interesati de cresterea vizibilitatii in online, cu rezultate masurabille.

Dupa succesul evenimentelor SEM Days 2012 si 2013, care au reunit peste 300 de participanti la fiecare editie, cei mai multi dintre ei detinatori de business-uri sau coordonatori ai unor segmente de business online si nu numai, anul acesta evenimentul isi extinde audienta la 500 de persoane, pentru a creste impactul informatiilor oferite in cadrul celor doua zile de prezentari si workshop-uri. Asadar, pentru orice companie cu prezenta online, SEM Days reprezinta o oportunitate de a afla direct, de la unii dintre cei mai asteptati specialisti in Search Engine Marketing, pe plan international si local, care sunt cele mai noi si competitive solutii din domeniu, exemplificate prin studii de caz relevante si aprofundate prin workshop-uri specifice.

SEM Days isi pastreaza structura de 2 zile: in prima zi de conferinta, participantii vor afla de la generalitati despre marketingul in motoarele de cautare, pana la tehnici de management al reputatiei online, urmand ca in cea de-a doua zi sa aprofundeze functionalitatile instrumentelor specifice de SEM si modul in care acestea livreaza rezultate cuantificabile.

Pana la finalul lunii iunie, participantii beneficiaza de o reducere de peste 28% la achizitia biletelor disponibile pe site-ul evenimentului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram