fbpx

O lista succinta a celor mai bune laptopuri de gaming care nu te baga in faliment

Petrecem mai mult timp în casă, deci e normal să ne dorim jocuri la o calitate mai bună. Dacă vrei să eviți consolele și să declari loialitate PC Master Race, ți-am pregătit o listă succintă cu cele mai bune laptopuri de gaming pe care le poți cumpăra în 2020, fără să treci pe pâine și iaurt până la sfârșitul verii.

 

Lenovo Legion Y545

Laptopul de gaming Lenovo Legion Y545 oferă o experienta de gaming foarte bună, la un pret bun, dar și o performanță generală de băgat în seamă, toate îmbrăcate într-un aspect ce poate fi asemănat unui model de business. Datorită unui GPU Nvidia GTX 1660 Ti și a unui procesor Intel Core i7, Legion Y545 este cel mai bun laptop ieftin pentru jocuri, situându-se la o distanță considerabilă de competitori. În loc de un spectacol energizant de lumini, Lenovo a optat pentru un design sofisticat, subtil, care îi permite să se încadreze într-un cadru de birou sau într-un LAN party.

 

Cipul grafic Nvidia al laptopului furnizează o cantitate surprinzătoare de putere, cu rezultate peste medie. Și atunci când distrugi inamici, procesorul Core i7 al laptopului este mai mult decât capabil să îți permită să creezi foi de calcul, să faci o editare video ușoară și, bineînțeles, să vizionezi câteva filme pe frumosul ecran Lenovo Legion cu rezoluție Full HD. Și, în ciuda prețului său accesibil, laptopul oferă și o tastatură confortabilă și un sunet excelent. Pe scurt, este cel mai ieftin laptop de jocuri.

Dell G3 15

G3 15 este o reîmprospătare excelentă a unui laptop de jocuri deja impresionant și accesibil. Are performanțe solide însoțite de o utilitate excelentă pentru jocuri, cu o durată de viață extraordinară a bateriei pentru un laptop destinat jocurilor. În plus, se descurcă de minune cu majoritatea jocurilor la rate impresionante de cadru. De asemenea, nici tastatura nu e rea. Am zis că este un laptop accesibil ca preț?

 

Laptopul oferă performanțe puternice cu CPU 9-Gen Core i5 și GTX 1650 GPU, iar acestea sunt susținute de puterea deplină a Alienware Command Center. Alături de o durată mare de viață a baterie, laptopul acesta este suficient de performant pentru majoritatea. Cu toate acestea, prețul relativ accesibil al G3 își are rădăcinile în ecranul de 15,6 inchi care nu excelează la vreun capitol. Cu toate astea, Dell G3 15 este un laptop accesibil bun dacă îți dorești să încingi placa de bază cu niște jocuri.

HP Gaming Pavilion 15-dk0046nr

HP Gaming Pavilion 15-dk0046nr este un laptop entry-level, cu un procesor Intel Core i7 puternic și un GPU Nvidia GeForce, cu un SSD rapid și o durată de viață foarte mulțumitoare a bateriei, toate împachetate într-un design uluitor, destul de portabil. Combinația sa de specificații, putere și rezistență a câștigat a treia poziție în topul laptopurilor accesibile de gaming.

 

Pavilion 15 nu trebuie subestimat doar pentru că nu este la fel de schump ca alte modele. Acesta conține câteva specificații puternice, ceea ce înseamnă că notebook-ul poate obține un număr respectabil de cadre pe secundă în timpul jocurilor. Și cu aproape 6 ore de viață a bateriei, oferă autonomia necesară unei sesiuni satisfăcătoare de gaming. De asemenea, reușește să rămână destul de rece, chiar și în timpul jocurilor. Totuși, dacă ești în căutarea unui laptop entry-level surprinzător de puternic la un preț avantajos, HP Pavilion 15 ar trebui să se afle pe primele poziții în lista ta de opțiuni.

 

Alte modele de laptop gaming ce merită toata atenția ta: MSI GF63 8RB, Dell G7 15, Acer Nitro 5, Asus TUF Gaming FX705, Lenovo Legion Y530