O companie IT din România va fi vocea sociala a celei mai mari conferințe europene dedicata comunitații Python

17 iulie 2015

Astăzi, EuroPython se poate mândri cu statutul de cea mai mare conferință de acest tip din Europa și a doua ca mărime din lume, înregistrând în 2014 mai mult de 1200 de participanți. Mai mult decât atât, EuroPython a devenit un punct de reper pentru programatorii, universitățile și companiile europene și din lume interesate de acest limbaj de programare. Mai multe informații despre conferință sunt disponibile pe site-ul oficial.

România are și ea reprezentanți la EuroPython 2015

Printre numeroșii sponsori ai acestui eveniment se numără și Spyhce, o companie tânără de IT din Cluj-Napoca care va participa pentru prima oară la EuroPython, unde își va prezenta propriul produs: Smartfeedz.

Dezvoltat de Spyhce în primavara acestui an, Smartfeedz este un agregator pentru rețelele de socializare care combina diferite surse cu scopul de a colecta toate mesajele postate în diferite canale de Social Media în jurul unui eveniment sau brand. Ulterior, aplicația le afișează pe toate într-un singur loc, astfel încât să fie mai ușor de urmărit, de analizat și gestionat.

Cu alte cuvinte, toate statusurile, imaginile și videoclipurile despre un anumit eveniment sau brand postate în rețelele de socializare vor putea fi prezentate în timp real, pe măsură ce participanții interacționează unii cu alții în Social Media (pe Facebook, Twitter, Instagram, etc).

În calitate de sponsor oficial al EuroPython 2015, Spyhce va pune la dispoziția utilizatorilor aplicația Smartfeedz, care va urmări, va combina și afișa toată interacțiunea din Social Media generată de eveniment. Mai exact, pe ecranele conferinței vor fi postate toate mesajele din rețelele de socializare marcate cu hashtag-urile #EuroPython și #EP2015. Astfel, toți participanții și organizatorii vor putea să vadă în timp real care este feedback-ul general și care sunt cele mai importante subiecte de discuție în mediul online.

Spyhce și Smartfeedz vor fi reprezentați la EuroPython 2015 de către Mircea Zetea, Technical Manager și Product Architect pentru Smartfeedz. De asemenea, acesta va avea și ocazia de a se adresa audienței într-un așa numit ”lighting talk” de 10 minute, timp în care va prezenta pe scurt produsul.

”Devreme ce noi ne axăm pe dezvoltare software in limbajul de programare Python, ne-am gândit că organizatorii EuroPython Conference vor fi interesați să folosească software-ul nostru pentru a afișa în timp real activitatea socială din timpul evenimentului. Totul în mod gratuit, desigur. Ne bucurăm că au acceptat propunerea noastră, dat fiind faptul că acest lucru reprezintă o oportunitate pentru noi de a arăta ce pot face Spyhce și Smartfeedz.”, a declarat Mircea Zetea.

Care sunt avantajele pe care le oferă Smartfeedz?
• Oferă posibilitatea de a folosi, urmări și analiza toate informațiile sociale din jurul unui eveniment.
• Are capacitatea de a stoca informațiile vechi cu scopul de a le compara cu altele noi.
• Interacțiunea poate fi foarte ușor stimulată în timpul evenimentului prin diverse jocuri și concursuri.
• Permite urmărirea și afișarea mai multor evenimente concomitent, pe un singur ecran principal.
• Ajută echipa de marketing, care poate astfel gestiona întreaga interacțiune din rețelele de socializare într-un singur loc.
• Poate fi inclus în orice website sau poate fi găzduit de către Spyhce.
• Nu necesită configurare specială și este ușor de setat.
• Dispune de un design customizabil, care poate fi personalizat după preferințe.

Despre Spyhce
Spyhce este una dintre puținele companii IT din Europa de Est care se concentrează pe dezvoltare software in limbajul de programare Python. Spyhce are sediul în Cluj-Napoca și s-a înființat în Decembrie 2013 în calitate de subsidiară a două companii olandeze: Jibe BV și 8vance BV. Mai multe detalii puteți afla pe site-ul oficial.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram