fbpx

O blanita perfecta si o piele sanatoasa la salonul AlphaPet

cosmetica canina Alpha Pet

De ce este bine sa apelam la serviciile de frizerie canina

Cu toate ca multi stapani de caini prefera sa-si toaleteze cainii pe cont propriu, un pachet complet de servicii profesionale le vor salva mult timp si energie. In timpul unei sesiuni de toaletaj complet, este necesara multa rabdare si grija fata de patruped, in special daca are blana pufoasa si lunga, este pui sau are anumite probleme de comportament. O vizita la salonul de frizerie canina presupune descurcarea blanitei, spalarea cu sampon si balsam specifice tipului de blana, uscarea si finisarea tunsorii. In plus, sunt efectuate si alte activitati precum curatatul urechilor, taiatul unghiutelor si curatarea parului dintre pernite. In tot acest timp, groomerul va observa daca sunt semne de infectie sau daca patrupedul prezinta probleme la nivelul pielii.

frizerie canina Alpha Pet

Necesitatea comunicarii intre groomer si stapan

Toti stapanii trebuie sa comunice groomerului tipul de tunsoare dorita. Doar o comunicare comunicare eficienta va avea rezultatul dorit. Totodata este indicat ca stapanul cainelui sa fie atent la sfaturile groomerului si la explicatiile acestuia. Un catel cu blanita foarte incalcita va fi extrem de greu de toaletat, iar in unele cazuri este necesar tunsul foarte scurt pentru eliminarea tuturor caltilor. Procesul de descalcire poate fi dureros pentru catel, de aceea stapanul trebuie sa inteleaga ca uneori este bine sa renunte la blana lunga pentru binele blanosului.

Alpha Pet, un salon de frizerie canina profesional si experimentat

Salonul de frizerie si cosmetica canina AlphaPet dispune de echipamentul necesar unui toaletaj profesional: cadita speciala, masa si uscator profesional, produse cosmetice de calitate, foarfeci si masini de tuns. Bineinteles, nu trebuie sa uitam si de experienta groomerilor si abilitatea lor de a “comunica” cu patrupezii in timpul procesului de cosmetizare. Trebuie luat in considerare faptul ca fiecare caine are personalitatea lui, iar un groomer profesionist va fi capabil sa se muleze pe comportamentul lui.

Un alt beneficiu in ceea ce priveste toaletarea cainelui la un salon canin este posibilitatea de programare la ziua si ora la care stapanul are timp. In aproximativ o ora blanosul va fi ca nou si se va simti extrem de confortabil cu noua tunsoare.