O aplicatie romaneasca de formulare in cloud cucereste mediul business din 184 de tari

1 februarie 2013

Startupul timișorean 123ContactForm a devenit un nume internațional prin sistemul său accesibil de construire a oricărui formular web in 3 pași. În prezent, aplicația a atins 300,000 de utilizatori activi: antreprenori, organizații nonprofit, universități, bloggeri. Pe Facebook, peste 1500 persoane creează zilnic formulare cu ajutorul 123ContactForm.

Formularele web sunt un mijloc eficient de a limita consumul de hârtie, dar și principala modalitate de interacțiune pe site-uri și bloguri. 123ContactForm demonstrează că oricine poate realiza formulare profesionale pentru propriile site-uri fără să treacă prin procesul laborios de scriere a codului HTML și PHP.

Ideea aplicației 123ContactForm a fost lansată de Tudor Baștea și Florin Cornianu în 2008, iar recent a primit o infuzie de capital din partea lui Adrian Gheară, business consultant și angel investor local. Echipa a primit și sprijinul Incubatorului de Afaceri din Timișoara, sub conducerea lui Radu Ticiu. Popularitatea 123ContactForm s-a extins în 184 de țări; în ianuarie 2013 a fost atins pragul de 300,000 de utilizatori.

“În 2012, 123ContactForm a procesat câteva milioane de mesaje transmise prin formulare, la nivel mondial. De la lansarea serviciului, ne-am străduit să răspundem cât mai prompt cererilor din partea clienților noștri și să dezvoltăm cât mai multe integrări cu alte aplicații web și cloud, în așa fel încât formularele să fie o piesă de puzzle integrată perfect în ecosistemul de business al utilizatorilor noștri. Numărul de membri ai echipei noastre s-a triplat și sperăm la o creștere pe toate planurile pentru anul 2013“, spune Florin Cornianu.

În competiția internațională The Next Web Startup Awards, 123ContactForm poate fi votat la două categorii: Cea mai bună aplicație web și Cel mai bun investitor, in postura lui Adrian Gheară. Din mediul de afaceri timișorean, 123ContactForm concurează alături de SlickFlick, o aplicație de visual story telling, nominalizată la categoria Cea mai bună aplicație mobilă.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram