O ambianta calda si placuta cu ajutorul corpurilor de iluminat

Nu stii ce lumina este necesara in fiecare spatiu din locuinta ta? Decorarea casei este o activitate interactiva si distractiva daca totul decurge conform planului, de aceea este foarte important sa alegeti designul casei, mobilierul, tablourile si corpurile de iluminat in acelasi timp pentru a nu va trezi in situatia in care ceva nu se potriveste. Corpurile de iluminat sunt un element la fel de important in decorarea unei locuinte precum mobilierul, culoarea peretilor, ornamentele si restul ce tin de interior si chiar de exterior.

Corpuri de iluminat suspendate sau lampi si veioze? Pentru o ambianta deosebita, de obiecei se poate opta atat pentru iluminatul general cat si pentru cel functional, dar pentru fiecare camera in parte exista recomandari diferite. Spre exemplu, pentru living pot fi combinate mai multe optiuni, pentru zona de lectura, pentru luat masa, pentru spatiul de televizor exista lumini diferite, astfel ca central este nevoie de o lustra sau o plafoniera, in functie de inaltimea tavanului, dar si de lampadare si veioze pentru iluminatul colturilor intunecate sau pentru a va ajuta la citit. Pentru o atmosfera car mai calda specialistii recomanda si folosirea aplicelor si spoturilor.

Corpurile de iluminat Constanta de la Euro Vial Lighting sunt de cea mai buna calitate. Gama de pe site te ajuta sa iti decorezi casa si sa o personalizezi cum iti place tie. Nu uita ca iluminatul este un punct forte din design-ul locuintei tale si nu trebuie s ail neglijezi deloc!