Nuntile in aer liber

26 aprilie 2018
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Desi nutile in aer liber par a fi o idee imprumutata, nu este deloc asa. Daca ne intrebam bunicii unde a avut loc nunta lor, fie vor vorbi despre un eveniment restrans ce a avut loc la starea civila si la biserica, fie vor povesti despre cum a fost prezent tot satul intr-un cort acoperit sau intr-o locatie in aer liber. Nu existau sali de restaurant special pregatite pentru astfel de evenimente, iar daca satul avea un camin cultural cu o sala mare, cel mai probabil acolo se tinea ospatul, iar dansul avea loc afara.

Organizarea unei nunti in natura necesita o pregatire suplimentara, deoarece intotdeauna trebuie sa existe si un plan B in cazul in care vremea este nefavorabila. In plus, nu poti tine invitatii afara oricum, ci sunt necesare niste conditii optime pentru ca fiecare sa se simta bine. Mirii curajosi si nonconformisti vor organiza receptia afara, fara o sala pregatita, fara cort sau foisor. Pur si simplu, mesele, scaunele si voia buna vor fi de ajuns. Altii, vor petrece majoritatea timpului afara, insa masa va fi organizata intr-un spatiu protejat precum un cort sau o zona acoperita.

Indiferent de situatie, o nunta in aer liber este diferita, este pentru curajosii care doresc sa iasa din tipare si chiar sunt de apreciat astfel de initiative. Cu toate acestea, nunta afara necesita o atentie deosebita la detalii. Partea buna este ca acum exista o multime de companii care-si ofera serviciile de organizare pentru ca totul sa iasa perfect indiferent de locatie.

In afara de planul B de rezerva, cea mai importanta decizie este legata de muzica. Fiind afara, este necesara o altfel de organizare si amplificare a sunetului. Inainte de a semna un contract de colaborare cu o formatie ar fi indicat sa le povestiti despre locatie, sa aflati daca au mai fost la evenimente in aer liber, daca accepta o astfel de provocare. Este foarte importanta pregatirea prealabila a tuturor, de aceea, ca miri, nu ezitati sa dati detaliile care conteaza.

Formatii de nunta in Bucuresti | Magic Orchestra / 0721 585 088 / magicorchestra.ro

Indiferent de locatie, Magic Orchestra poate oferi formatii de nunta in Bucuresti dar si alte servicii. Accesati https://magicorchestra.ro/ pentru a vizualiza serviciile complete disponibile. Aceasta alegere nu va va dezamagi deoarece Magic Orchestra ofera cele mai bune, ravnite si cautate tarafuri de nunta, deci evenimentul dumneavoastra se va desfasura pe voci si acorduri de calitate!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram