Nu rata ultima sansa de a te inscrie la conferinta Femei de cariera

16 martie 2016
Autor:
Woman2Woman

Mai sunt doar doua zile in care te poti inscrie la a V-a editie a conferintei Femei de cariera. Evenimentul, organizat de Woman2Woman.ro, aduce informatii relevante si utile despre piata muncii, viata profesionala, comunicare si succes in cariera.

Conferinta „Femei de cariera”are loc sambata, 19 martie 2016, la Premier Palace din Bucuresti, incepand cu ora 10.

In cadrul evenimentului femei de cariera si specialisti vor impartasi participantelor tot ce trebuie sa stie pentru a reusi in cariera.
Afla de la speakerii invitati care sunt calitatile pe care trebuie sa si le dezvolte o femeie de cariera, cum poti obtine jobul dorit ori succesul in cariera si ce se cauta pe piata muncii, dar si multe alte sfaturi si noutati.

Profita de informatia oferita in timpul evenimentului, dar si de posibilitatea de a le adresa chiar tu intrebari specialistilor invitati.

Speakeri si teme tratate

Emilia Branzan (Industry Manager Branding Google Romania) – “Cariera @Google”
Gigi Ghinea (Psiholog si scriitoare) – “Iubesc ceea ce fac”
Adina Sandor (General Manager People Hunters) – “Ce vaneaza in 2016 expertii in recrutare si executive search”
Mihaela Stoica (Client Service Director pastel) – “Inteligenta emotionala – un mod de a descifra business-ul”
Ciprian Bujor (Consultant Senior si trainer Linkage Romania) – “Influenteaza prima impresie. Ai o singura sansa sa o faci!”
Gabriel Dinu (Psihoterapeut Psihosolutii) – “Mentalitatea necesara unei femei de cariera, astfel incat sa reuseasca mai repede si mai mult”

Ca de fiecare data, organizatorii iti vor aduce multa informatie care sa te ajute in cariera si in viata profesionala, speakeri cu experienta si povesti care sa te inspire, dar si premii si surprize.

Inscrie-te completand formularul din pagina evenimentului ( http://woman2woman.ro/conferinta-femei-de-cariera-19-martie-2016-editia-v/) si participa gratuit la conferinta.

Conferinta este moderata de Dorina Florea (TVR)

Evenimentul este sustinut de sponsorii principali SEOmark.ro (seomark.ro/cursuri-seo) si World Class Romania, dar si de sponsorii secundari: Himalaya Wellness, Grupul Editorial All, Sian Books, Linkage Romania, Hotel Iaki Mamaia, Creative News si Pac Pac StudioS.

Partener media principal: Acasa.ro

Parteneri media secundari: Business24, Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, Fashion8.ro, Garbo, Iubimsigatim.ro, Kudika, LivePR, Mujer.ro, PR2Advertising, Ziare.com

Inscrie-te completand formularul din pagina evenimentului ( http://woman2woman.ro/conferinta-femei-de-cariera-19-martie-2016-editia-v) si participa gratuit la conferinta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram