Nu rata reducerile de sezon de la Sevda

Inca de pe vremea Egiptului antic, argintul era considerat un metal pretios si pentru ca se gasea mult mai greu decat aurul, acesta era mult mai apreciat si mai dorit. Astazi argintul ramane tot un metal pretios, dar aurul il detroneaza, in schimb sunt foarte multe persoane care aleg sa il poarte la gat, pe mana sau deget, mult mai mult decat ar purta alte metale. Argintul emana magie, simplitate, feminitate si in combinatie cu pietre pretioase sau semipretioase acesta pur si simplu cuceresc privirile celor din jur. Bijuteriile din argint le gasiti reduse cu 30% online si in magazinele Sevda, un moment ideal pentru a face un cadou persoanei dragi.

Te afli printre femeile care prefera bijuteriile din argint? Bijuteriile ne definesc stilul si personalitatea si pot sa dezvaluie celor din jur trasaturi foarte importante. Daca iti place sa porti bijuterii din argint fine, care se potrivesc intotdeauna cu hainele tale, categoric vrei sa fii eleganta si nici nu iti place prea tare sa iesi in evidenta, dar nu e nimic daca esti o persoana mai clasica, in felul acesta vei fi mereu in tendinte.

Vrei sa faci cadou o bijuterie? Ce femeie poate sa zica nu unei bijuterii? Fie ca este argint sau aur cu siguranta se va gasi o ocazie si o tinuta sa poata fi purtata. Optati pentru o pereche de cercei pentru a avea certitudinea ca nu dati gres. Vizitati magazinele Sevda din tara sau intrati online pe www.sevda.ro si veti putea alege una dintre bijuteriile din argint reduse cu 30%.