Nu lasa pierderea dintilor sa te afecteze

4 august 2022
Autor:
Touch Media

Indiferent ca pierderea dintilor este din prisma varstei, sau a unui accident nefericit, sau chiar a igienei necorespunzatoare, cu siguranta exista o solutie in cadrul clinicii de stomatologie din Bucuresti, pentru orice problema. Nu stii cum putem reda functionalitatea zambetului si estetica zonelor afectate? Pentru noi este cert, implantul dentar este cea mai buna metoda de restaurare a dintilor, indiferent daca este vorba despre unul singur sau mai multi. Aceasta metoda este sigura si durabila, ce ofera cea mai buna rezistenta si imita perfect dintii naturali este disponibila in clinicile de stomatologie din Bucuresti, Neoclinique.

De ce sa alegi implanturile dentare de la Neoclinique? In clinicile noastre de stomatologie avem doar aparatura de ultima generatie, avem personal specializat si folosim doar materiale de cea mai buna calitate. Lipsa dintilor nu reprezinta numai o problema de ordin estetic, ci pune in pericol integritatea intregii danturi. Functiile sale obisnuite devin mai greu de indeplinit si poate aparea si pierderea celorlalti dinti, deoarece stabilitatea lor este afectata. De aceea, este important sa apelezi la implanturi dentare pentru a reda frumusetea si functionalitatea zambetului. Implanturile pot inlocui unul sau mai multi dinti fara sa afecteze integritatea dintilor alaturati, sunt un real suport pentru alte lucrari dentare si iti ofera posibilitatea sa zambesti si sa te bucuri de acest lucru.

Ce avantaje au implanturile dentare? Spre deosebire de alte lucrari dentare, implanturile nu afecteaza integritatea dintilor alaturati, se inlocuieste o singura coroana si nu trei ca in cazul lucrarilor protetice clasice, poti inlocui proteza mobila cu una clasica, iar cel mai important este faptul ca rata de success este de 100% spre deosebire de alte proceduri stomatologice. Alege implanturile dentare Bucuresti de la Neoclinique si o echipa de specialisti se va ocupa de zambetul tau si de asteptul estetic si functional al dintilor tai.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram