fbpx

Novensys aduce în România tabletele Panasonic Toughpad FZ G1 și JT B1

Tabletă robustă și subțire cu Windows 8
FZ-G1 este prima tabletă industrială de la Panasonic cu Windows 8 Pro creată special pentru lucrătorii mobili ce își petrec cea mai mare parte din timpul de lucru pe teren sau în autovehicule. Companiile ce pot beneficia de noua tabletă sunt cele cu un număr mare de ingineri sau oameni de service ce lucrează pe teren, în industrii precum Utilități, Transporturi și Distribuție, precum și Servicii de Urgență sau Asigurări. Subțire și ușoară, cântărind numai 1,1kg, FZ-G1 este creată pentru a beneficia de toate avantajele oferite de sistemul de operare Windows 8 Pro punând la dispoziție atât ecranul multi-touch cât și stylus pentru înregistrarea semnăturilor. Este primul echipament rigidizat în care se folosește cea mai recentă tehnologie IPS dezvoltată de Panasonic care îi conferă tabletei FZ-G1 noi nivele de vizibilitate. Toate aceste caracteristici noi, cum ar fi unghiurile de vizibilitate, sticla de protecție întărită, nivelul mare de contrast și luminozitatea ridicată de 800cd/m2, rezoluția Full HD 1920×1200 precum și ecranul de 10,1 inch cu filtru anti-reflecție, ajută la o vizibilitate excelentă în orice condiții de lumină. Familia tabletelor industriale este concepută să corespundă acelorași standarde impuse de laptopurile ridigizate Panasonic Toughbook. FZ-G1 Toughpad este certificat cu MIL-STD-810G pentru căderi repetate de la 120 cm precum și cu IP65 pentru rezistență la praf și apă. Dealtfel, va fi clasificat și pentru utilizare în condiții de temperaturi extreme. Cu tehnologie încorporată de economisire a bateriei, cum este senzorul de lumină ambientală, tableta Toughpad FZ-G1 poate opera 8 ore în condiții standard cu baterii cu 6 celule, dar poate ajunge până la 16 ore cu bateria opțională cu 9 celule. FZ-G1 dispune de o cameră web frontală HD 720p și o cameră opțională de 3MP cu blitz pentru capturi de documente sau fotografii din teren în orice condiții de luminozitate. Tableta este echipată cu a treia generație de procesoare Intel® Core™ i5 și cu memorie de 4GB RAM și 128GB SSD standard, dar cu opțiunea de 256GB SSD. Având posibilitatea de a selecta porturile dorite, noua tabletă FZ-G1 poate fi configurată pentru nevoile specifice fiecărui utilizator, printre porturile oferite opțional fiind USB 2.0, Micro SD, Port serial RS232, LAN, GPS, Cititor Smart Card. Porturile USB 3.0, Bluetooth 4.0, HDMI si WiFi sunt oferite standard.

Prima tabletă Android de 7 inch
Toughpad JT-B1 este prima tabletă pe Android de la Panasonic creată ergonomic pentru utilizarea cu o singură mână de către lucrătorii mobili din teren din industrii precum Utilități, Transport public, Logistică, Gestionarea activelor și Poliție. Acest nou dispozitiv completează gama de tablete Toughbook și combină puterea sistemului de operare Android 4.0 cu experiența Panasonic în producerea de echipamante industriale mobile. Pe lângă ușurința în dezvoltare a aplicațiilor și experiența îmbunătățită a utilizatorului oferite de Android 4.0, tableta JT-B1 oferă deasemenea o durabilitate prelungită, securitate antreprenorială, conectivitate și baterie și ecran superioare ca tehnologie pentru cererile din zona de business care separă Toughpad de consumatorii individuali. Noua tabletă JT-B1 are o greutate de doar 544g și un ecran capacitiv de 7 inch, cu o vizibilitate ridicată de până la 500cd/m2 și o rezoluție de 1024×600. Pentru optimizarea vizibilității și a autonomiei, tableta este dotată cu senzor ambiental de lumină.

În România, tableta Toughpad FZ-G1 va fi disponibilă din Februarie 2013 începând de la 2139 euro, iar JT-B1 de la 799 euro.