Noutati revolutionare in domeniul esteticii de la Beauty One

19 mai 2010

Seminarul care a avut loc la Hotel Minerva din Bucuresti a reunit reprezentanti de seama din domeniul cosmeticii profesionale fiind foarte apreciat datorita noutatilor prezentate insotite de demonstratii si promotii foarte avantajoase.
Primul aparat, Skin Life al prestigioasei firme spaniole Termosalud, este un aparat inovator pentru realizarea tratamentelor de microdermoabraziune cu rezultate extraordinare vizibile de la prima sedinta.
Beauty One a adus in premiera ultima inovatie de la cunoscutul brand de cosmetice profesionale Bruno Vassari: Tratamentul Facial Revolutionar « Volcanic Thermal Mask ». Este un tratament revitalizant care asigura energie, fermitate, reda nuanta naturala a tenului, avand totodata si un efect de lifting. Noutatea absoluta a tratamentului este masca gipsata cu efect de autoincalzire care are la baza solul vulcanic bogat in minerale si oligoelemente.
Tot in cadrul seminarului a fost lansat si cel mai rentabil aparat de cavitatie, CavitaR Basic, cu un pret promotional de numai 6900 Euro+TVA. CavitaR Basic are la baza un proces de cavitatie asupra tesutului adipos, prin intermediul aplicarii de ultrasunete de 40 Khz, permitand un tratament corporal complet ce combina reducerea celulitei cu reducerea grasimii localizate, rezultatele fiind vizibile de la primul tratament.
Fiind un seminar bogat in lansari, echipa Beauty One a prezentat si RF System de la Termosalud, un aparat de radiofrecventa bipolara cu care se realizeaza tratamente faciale si corporale cu rezultate vizibile de la prima sedinta. Radiofrecventa este una dintre inovatiile terapeutice cele mai importante care s-au desfasurat in utimii ani. Este prima tehnica non-invaziva care contracta si relaxeaza in intregime pielea, obtinand rezultate excelente, readucand expresia, luminozitatea si tineretea pe chip.
Beauty One importa si distribuie, pe langa gama de cosmetice profesionale Bruno Vassari, aparate profesionale de ultima generatie precum Starvac, Eximia, aparatura IPL, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete. In plus, Beauty One vine in intampinarea nevoilor voastre cu liniile de cosmetice profesionale Label M si Parisax, alaturi de accesorii si consumabile diverse.
Beauty One
Site: www.beautyone.ro
Telefon: 021 252 13 08; 0724 244 402
Sediu central: Str. Duzilor, nr.22, sector 2, Bucuresti

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram