Noul Yamaha XMAX 400

31 octombrie 2018
Autor:
Western Nutrition SRL

Brandul nipon, Yamaha, este renumit pentru competitivitatea din segmental maxi scuter.

Acestia vin in anul 2018 cu o noua aditie a gamei Sport, Yamaha XMAX 400.

Echipat cu o caroserie dinamică, un şasiu agil şi ADN pur X-MAX, acest vehicul universal cu performanţe înalte este construit pentru a incita şi bucura!

Motorul Euro 4 puternic, de 400 cmc, şi şasiul uşor asigură performanţe sportive şi manevrabilitate agilă, precum şi depăşiri rapide. De la o viteză mare de croazieră până la naveta în mediul urban şi ture din weekend, acest maxi-scuter arătos le poate face pe toate.

Dotat cu suficient spaţiu pentru două căşti integrale sub şa, X-MAX 400 devine practic şi elegant. Echipat cu discuri de frână faţă flotante duble, faruri LED frontale şi posterioare şi instrumente de înaltă tehnologie, acest scuter este construit să impresioneze. Iar cu ABS ca echipare standard, X-MAX 400 vă oferă şi mai mult!

Ca de obicei, programul Totul Yamaha ofera cele mai bune conditii de achizitie pentru scutere si motociclete. Facand disponibila finantarea preferentiala pentru client, alaturi de o reducere semnificativa de pret.

Pentru oferte

-> wWw.TotulYamaha.ro

-> [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram