Noul site Funerare-Ieftine.ro aduce informatii mai detaliate

10 iulie 2021
Autor:
One Marck International SRL

One Marck International si-a relansat site-ul de servicii funebre, noua versiune avand un design mai aerisit, care permite acum o navigare mai usoara pentru persoanele care au nevoie de informatii si detalii referitoare la aspecte ce tin de procesiunile si procedurile funerare.

Astfel, pe noul website clientii pot afla toate informatiile necesare pentru organizarea unei ceremonii funerare prin navigarea pe noul site Funerare-Ieftine.ro.

De la tipurile de pachete de servicii funerare si preturile acestora, produsele si serviciile pe care casa funerara le ofera, pana la conditiile de repatriere a corpurilor persoanelor decedate in strainatate.
In plus, daca persoanele care acceseaza acest site au nevoie si de alte informatii, plecand de la ajutorul de înmormântare, acestea pot adresa consilierilor intrebarea la noua sectiune de Intrebari si raspunsuri, unde vor primi un raspuns in cel mai scurt timp.

In ceea ce priveste serviciul de repatriere a decedatilor, casa Funerare Ieftine poate oferi suport persoanelor care au nevoie de astfel de servicii in tari precum Germania, Austria, Belgia, Italia, Olanda, Turcia, Anglia, Franta, Spania si chiar America. De asemenea, aceasta poate oferi, dupa caz, si repatrieri din Romania in strainatate.

Intreg acest proces de repatriere se realizeaza in cele mai bune conditii igienico-sanitare si respectand toate normele legislative si cutumele religioase. In plus, ingrijirea si transportul trupului defunctului se realizeaza in cele mai bune conditii, cu masini funerare frigorifice, compania avand in dotare patru autoturisme funerare, care sunt omologate şi frigorifice.

Serviciile oferite de casa funerara One Marck International sunt variate si foarte utile familiei indoliate, care a pierdut o persoana draga. De aceea, personalul calificat al acesteia ofera servicii funebre complete si se poate ocupa de la obtinerea documentelor necesare repatrierii si aducerea acasa a corpului defunctului, pana la planificarea a tot ce tine de procesiunea de inmormantare.

Prin urmare, o firma care ofera servicii funerare complete este de multe ori cea mai buna solutie, indiferent ca este vorba despre un deces survenit in tara – acasa sau la spital, azil – sau in strainatate.

Despre Funerare Ieftine
Casa Funerare Ieftine ofera servicii funerare la unele dintre cele mai accesibile preturi, punand la dispozitia clientilor o serie de pachete funerare in care orice buget sau preferinta isi poate gasi rezolvarea. Cu toate acestea, produsele oferite sunt de calitate, iar serviciile prompte si sigure, oferite de o echipa de profesionişti cu experienta in domeniu. Totodata, personalul casei funerare este la dispozitia clientilor 24/24 ore pentru a oferi consiliere si raspunsuri prompte oricaror intrebari referitoare la domeniul funerar.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram