In noul an e esential sa iti faci un consult ginecologic preventiv

7 ianuarie 2019
Autor:
Suits Advertising

Incepe anul cu siguranta ca esti o persoana sanatoasa si cu certitudinea ca orice problema neprevazuta ar interveni poate fi rezolvata in urma unui consult ginecologic preventiv.

consult ginecologic

Cu alte cuvinte, un examen preventiv in ginecologie te poate ajuta sa descoperi din vreme acele afectiuni ori stari iesite din comun care iti modifica sanatatea intima feminina. Evita posibilele situatii dificile, dar si complicatiile ce pot sa apara in timp, ca urmare a neprezentarii la un consult ginecologic periodic.

Anul acesta fa-ti din timp o programare intr-un cabinet ginecologic din Bucuresti si scapa de problemele eventuale care iti pot da batai de cap pe termen lung. Ori care te pot chinui cu metode de tratament ineficiente si costisitoare o perioada mai lunga de timp.

Cei 3 pasi ai unui consult ginecologic eficient:

  • Primul, si cel mai important pas presupune inspectia in mod amanuntit a zonei genitale din punct de vedere ginecologic. In cadrul acestui proces se pot evalua posibilele schimbari tegumentare, modificari la nivelul mucoasei si implicit, continenta perineului.
  • Urmatoarea etapa a unui consult ginecologic se raporteaza la specul, mai exact la acel examen cu valve. In cadrul acestuia sunt examinate in detaliu atat aspectul colului uterin si al mucoasei vaginale, cat si cantitatea si calitatea acelor secretii din interiorul vaginului si chiar eventualele posibile pierdele de sange anormale. Tot aici, medicul specialist va aprecia cat se poate de real sensibilitatea capatului vaginal posterior;
  • Astfel, ce-a de-a treia etapa a unui consult ginecologic eficient se va raporta in mod deosebit asupra tuseului vaginal propriu-zis. Acest lucru inseamna ca se vor determina mobilitatea, sesibilitatea, volumul si consistenta colului uterin, a corpului uterin si chiar a zonei axiale.

In cazul in care se pune problema suspiciunii de patologie neoplazica de natura genitala, acest tuseu vaginal va fi completat obligatoriu de catre tuseul rectal.

Cand se recomanda un consult ginecologic?

Pentru a indeparta orice urma de indoiala, examinarea intr-un cabinet ginecologic din Bucuresti se face, de regula, anual. Iar primul, si cel mai important, este cel de dupa inceperea vietii sexuale. Este important de facut chiar si in absenta unor simptome vizibile evidente care sa te forteze sa ajungi la un consult ginecologic.

De altfel, se recomanda ca examinarea sa fie fie cafuta intr-un cabinet ginecologic din Bucuresti indiferent de varsta pe care pacienta o are. Ori de câte ori apar schimbari de tipul: lipsei totala de menstruatie intr-o luna, secretiilor vaginale cu miros neplacut, mancarimi sau iritatii, dureri spontane si implicit sangerari menstruale iesite din comun. Nici dereglarile ciclului menstrual nu ar trebui sa treaca neobservate.

Imediat cum una din aceste probleme isi face aparitia in viata dumneavoastra, apelati cu incredere la un cabinet ginecologic din Bucuresti si programati-va un consult ginecologic.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram