fbpx

Noudinnou ro prezinta o noua gama de laptop uri second hand refurbished

Noudinnou este un magazin care activeaza in mediul online si care comercializeaza produse electronice second-hand si reparate astfel incat sa functioneze in parametrii impusi de companiile producatoare.

Printre produsele plasate pe piata de Noudinnou se numara laptop-uri second-hand, computerele refurbished, imprimante, unitati optice, coolere, memorii, placi de baza, hard-disk-uri, placi video, placi de sunet sau accesorii.

De curand, magazinul online Noudinnou.ro a lansat o noua gama de laptop-uri second hand. In aceasta gama sunt prezentate laptop-uri refurbished ce se adreseaza persoanelor care isi doresc un produs care sa functioneze precum unul nou, dar al carui pret de achizitie sa fie mult mai ieftin.

Noua gama de laptop-uri second hand cuprinde zeci de produse, ale caror preturi de achizitie sunt foarte competitive. Astfel, acestea sunt cuprinse intre 330 de ron si 2532 de ron si variaza de la produs la produs in functie de tehnologia pe care o inglobeaza, design, greutate si compania producatoare.

Ce laptop-uri second hand comercializeaza Noudinnou?

Laptop-urile second hand comercializate de Noudinnou nu prezinta semne de uzura si functioneaza la fel de bine ca cele noi, iar componenetele care au fost folosite la renovarea produselor sunt originale si verificate.

Stocul magazinului este prezentat prin intermediul unui catalog virtual, prevazut cu functii de filtrare care va faciliteaza identificarea rapida a unui produs care sa corespunda necesitatilor dumneavoastra.

Astfel, in noua gama sunt prezentate si urmatoarele tipuri de produse electronice:
• Laptop-uri second hand fabricate de DELL- procesoarele acestora sunt fie I3, fie I5. Produsele sunt insotite de un certificat de garantie valabil pe 1 an. Laptop-urile Dell sunt prevazute cu 2 nuclee care lucreaza la frecvente cuprinse intre 2.2 Ghz si 2.9 Ghz si au unitati de stocare de 250 GB. Preturile de achizitie sunt cuprinse intre 720 ron si 849 ron
• Laptop-uri second hand fabricate de HP- Acestea au procesoare I5 care lucreaza la 2.6 GHZ, fac parte din clasa business si au o memorie de 8 Gb SODIMM DDR3
• Laptop-uri second hand fabricate de Lenovo- produsele din aceasta gama au procesoare care variaza de la I3 la I7. Cele mai performante modele au rezolutia de 1366×768, procesoare I7 din generatia 4 prevazute cu 2 nuclee si unitati de stocare de 1 TB capacitate. Laptopurile dispun de unitati optice DVD-RW si beneficiaza de 2 ani de garantieComercializand o gama larga de astfel de produse, idealul echipei de la baza magazinului Noudinnou este de a se adresa bugetelor si necesitatilor tuturor persoanelor care isi doresc un laptop performant, al carui pret de achizitie sa nu fie piperat.

Cum puteti intra in posesia unui laptop second-hand?

Pentru a va cumpara un laptop second din oferta magazinului Noudinnou tot ce aveti de facut consta in efectuarea unei comenzi online.

Aceasta se poate realiza de oriunde si oricand intrucat Noudinnou este deschis non-stop.