Nou in Romania: Echipamente Sportive NEBBIA

4 noiembrie 2018
Autor:
Western Nutrition SRL

Nebbia este o marca forndata in 1997 ce se axeaza pe designul si producerea echipamentelor si hainelor dedicate fitnessului si bodybuildingului.

De-a lungul anilor firma si-a cautat identitatea, pana au decis sa se axeze numai si numai pe haine performante dedicate sportivilor. Nebbia refuza colaborarea cu magazine ce nu sunt direct legate de acest sport, lucru care le arata seriozitatea si dedicarea.

In prezent, Nebbia este un actor important pe piata bodybuildingului si fitnessului, exportand produsele in peste 20 de tari, printre care si SUA, Rusia, si de anul acesta, Romania J

Cu ce este diferit Nebbia?

  • Fiind fondata si administrata de pasionati ai culturismului, Nebbia isi face propriul design, fit si concept, astfel rezultatul final este perfect din toate punctele de vedere pentru pasionatii sportului.
  • Materialele folosite sunt de ultima generatie, folosind tehnologii speciale pentru a-si face mesh-urile cat mai respirabile, elastice si durabile.
  • Contrar brandurilor mari precum Nike, sau Under Armour, productia este locala, in Uniunea Europeana.

Modele de Top:

Cu timpul, in Romania vor ajunge mai multe modele Nebbia, insa, pentru moment sunt un numar de 11 produse de baza in magazinul nostru. Dintre ele ies in evidenta modele precum maieul cu gluga de la Nebbia care are un design unic, sau colanti fitness pentru doamne cu talie in forma de V.

 

Nu uitati sa verificati toata gama de Echipamente Sportive prezenta pe ProteinOutlet.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram