Non-Adult, stilul de videochat în care femeile SMART se fac remarcate

1 iunie 2021
Autor:
WEBDESK

În momentul de față, femeile din România dovedesc faptul că pot și că sunt capabile de rezultate remarcabile în toate industriile de pe mapamond. Cu toate acestea, studiile recente aprobă faptul că recunoașterea nu este uniformă la nivel de companie - multe companii încă nu plătesc egal femeile și bărbații de pe aceeași poziție și pentru același volum de muncă. Toată această inegalitate naște frustrări și senzația de incapacitate.

Videochatul este domeniul în care femeile s-au făcut remarcate prin câștiguri net superioare față de modelele masculine, iar acest lucru oferă femeilor mai multă putere și mai multă încredere.
Secțiunile principale ale videochatul sunt: adult și non - adult. Categoria de adult implică nuditate, pe când categoria de non-adult implică 0 nuditate și un bagaj cultural enorm. Secțiunea de videochat non – adult le oferă femeilor șansa de a-și pune în practică cele mai mari atuuri și de a detrona mitul conform căruia doar femeile care nu pot să facă „altceva” ajung să lucreze în industria de videochat.

Calitățile modelelor de videochat pe secțiunea non-adult

La fel ca în orice job, pentru a fi model de videochat pe non-adult trebuie să ai un set de aptitudini care să te ajute să te remarci într-o industrie competitivă și potentă din punct de vedere financiar.

Calitățile fizice ale unui model de videochat non-adult

Fiecare studio de videochat are propriul său etalon atunci când vine vorba despre aspectul fizic al modelelor sale – sunt studiouri de videochat care preferă modelele plus size, cele care preferă modele atletice sau voluptoase.

Noi demontăm aceste mituri în locația Best Studios din orașul Constanța! Frumusețea este subiectivă și fiecare tip de aspect fizic își va găsi locul în studioul nostru. Cu toate acestea, cel mai bun studio de videochat din Constanța are anumite cerințe atunci când vine vorba despre aspectul fizic al unui model de videochat de pe secțiunea non - adult:

- aspect îngrijit: este necesar ca modelul de videochat, chiar dacă nu va apărea nud, să aibă grijă de propria piele, să aibă manichiura și pedichiura impecabile, să aibă o coafură și un machiaj perfect (în cadrul celui mai bun studio de videochat din Constanța, stiliștii se vor ocupa de părul și machiajul modelelor).

- vestimentație potrivită: este vorba de videochat, așadar vestimentația trebuie să fie impecabilă și seducătoare.

-postură: indiferent de domeniul de activitate, postura corpului spune foarte mult despre propria persoană (postura poate să transmită: încredere, ignoranță, frică, emoții, etc.)

Calitățile unui model de videochat non-adult

Calitățile psihologice ale unui model de videochat pe secțiunea non-adult sunt cele care îi vor aduce încasări de ordinul miilor de dolari. Cel mai bun studio de videochat din Constanța caută la un model de videochat non-adult:

- vorbirea la nivel avansat a limbii engleze: un model de videochat pe non-adult trebuie să cunoască la perfecție limba engleză pentru a putea discuta cu membrii, mai ales că această secțiune se bazează strict pe comunicare.

- cunoașterea unei alte limbi străine: pentru orice model de videochat pe non-adult, cunoașterea unei alte limbi, pe lângă engleză și română, este un real avantaj.

- cultură generală: este necesar ca modelul de videochat să aibă cunoștințe vaste din multe domenii pentru a putea atinge orice subiect dorit de către membru.

- inteligență emoțională: acest tip de inteligență este un real avantaj în ziua de astăzi în orice domeniu, dar cu atât mai mult într-un domeniu care se bazează strict pe comunicare.

- sociabil: acest job are nevoie de un candidat sociabil, care iubește să comunice cu cei din jur și, în special, să îi asculte.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram