Nomade Communication – partenerul media al evenimentului aniversar organizat de Camera de Comerț Britanico – Română

30 iulie 2018
Autor:
NOMADE Communication

Agenția de comunicare și PR Nomade Communication a fost partener media în cadrul evenimentului care a marcat aniversarea a 20 de ani de activitate ai Camerei de Comerț Britanico – Română (BRCC) pe piața din România. Evenimentul 20 Years Summer Anniversary Party by the Pool a fost organizat în luna iulie pentru a celebra 2 decenii de colaborări eficiente și prospere între comunitatea de afaceri din România și cea din Marea Britanie.

Petrecerea aniversară a început cu discursul susținut de Charlie Crocker, CEO - BRCC, care a punctat deschiderea și profesionalismul mediului de afaceri românesc în crearea numeroaselor oportunități internaționale de business. În egală măsură, aceasta a adus un omagiu fondatorului Camerei de Comerț Britanico – Română, a cărui efort a făcut posibil comerțul bilateral și investițiile între cele două comunități. Evenimentul l-a avut alături pe Excelența Sa Paul Brummel, fostul Ambasador al Marii Britanii în România, care a subliniat cooperarea eficientă dintre cele două țări și onoarea de a fi ambasador în România.

Nomade Communication a asigurat comunicarea eficientă a evenimentului în presa din România. În egală măsură, s-a implicat în elaborarea strategiei de promovare a evenimentului și a asigurat implementarea acesteia din momentul lansării și până la finalizarea sa. Prin aplicarea celei mai potrivite strategii de promovare a unui eveniment, Nomade Communication, alături de echipa BRCC, a generat expunerea necesară care a dus la prezența a 150 de invitați și parteneri.

Contribuția agenției în cadrul evenimentului s-a concretizat și într-un voucher în valoare de 600 euro care include servicii de comunicare și PR acordat pentru tombola organizată de către BRCC. Credem în sprijinirea mediului de afaceri românesc și în importanța unei participări active în cadrul unor evenimente de referință atât pentru comunitatea de business din România, cât și pentru cea internațională, afirmă Adriana Cocîrță – Owner Nomade Communication. Sperăm ca, prin intermediul acestei contribuții, încă o companie să beneficieze de acces la servicii personalizate de comunicare cu ajutorul cărora să își îndeplinească obiectivele de comunicare și de afaceri.   

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram