Noile tendinte in materie de usi de interior

Usile interioare pot avea diferite culori, forme si dimensiuni, fiind fabricate din diverse materiale. Alegerea acestui tip de usa este una foarte importanta, de aceasta alegere depinzand intregul aspect al locuintei tale, pe care ai gandit-o dupa un anumit design. Pentru a va face alegerea mai usoara va prezentam cateva dintre tendintele acestui an in materie de usi de interior.

In primul rand, usile interioare pot face diferenta in ceea ce priveste atmosfera din locuinta ta. Este important sa alegi tipul potrivit de usa interioara pentru a-ti transforma casa intr-un spatiu in care sa te simti cu adevarat confortabil, dar si un producator profesionist, asa cum este Nova-Design.ro.

Cautati usi care blocheaza sunetul si care permit patrunderea luminii naturale. Usile din sticla si cele cu oglinzi transforma cele mai mici incaperi intr-un spatiu mare. Ele pot fi folosite in zonele bailor si de spa, dar si in cazul dressing-urilor de dimensiuni mari sau in zonele de lectura.

O alta tendinta in materie de usi de interior pentru anul 2017 se indreapta catre usile din lemn. Acestea au capacitatea de a imbina elemente de design clasic cu cele de functionalitate moderna. Vei putea alege dintr-o gama variata de usi interioare din lemn, cu caneluri distincte, curbe gratioase si finisaje elegante si netede, capabile sa dea farmec si un aer special in orice camera din noua ta locuinta.

In ceea ce priveste culoarea usilor, culoarea alba a devenit o tendinta pentru usile interioare in anul 2017, care se potrivesc de minune cu peretii si mobilierul de aceeasi culoare. Usile din panouri turnate, cu izolatie fonica sunt unele dintre cele mai speciale modele de usi de interior.

Usile franceze adauga o nota teatrala oricarei intrari. Acest tip de usa este format din doua usi cu inserturi de sticla sau panouri decorative pentru a adauga stralucire camerei. Aceste usi de interior sunt utilizate in mod obisnuit in spatii menite sa aiba vizibilitate, cum ar fi salile de muzica, birourile de acasa, camerele de zi etc.

Usile glisante sunt un tip de usa mai putin folosit, care prevede ca una sau mai multe usi sa fie montate pe o sina. Ele nu se deschid ca o usa normala si de aceea sunt utile in zonele fara prea mult spatiu. Totusi, pentru a monta o usa glisanta ai nevoie ca peretele din dreapta sau stanga usii sa fie liber pentru ca aceasta sa poata culisa.