Noi sesiuni de consiliere profesionala organizate in cadrul proiectului „Unitate in diversitate Tranzitie de la scoala la viata activa inclusiv pentru

5 martie 2015

Federatia Asociatiilor de Basarabeni din Romania (FAB Romania) impreuna cu partenerii proiectului Unitate in diversitate! Tranzitie de la scoala la viata activa inclusiv pentru studenti apartinand altor culturi! – Uniunea Generala a Industriasilor din Romania (UGIR), Loop Operations si Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa (CRCA), anunta organizarea a doua noi sesiuni de consiliere profesionala si orientare in cariera la sediul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, luni - 06.03.2015 si vineri - 09.03.2015. Programul integrat si personalizate de orientare profesionala si consiliere in cariera este dedicat studentilor si masteranzilor din Bucuresti proveniti din medii multiculturale ce urmeaza studiile in domeniul constructii, transporturi si IT.
Prin intermediul sesiunilor de consiliere si orientare in cariera oferit celor 500 de studenti si proveniti din grupuri minoritare, partenerii proiectului isi propun sa contribuie dezvoltarea capacitatii profesionale a acestora in vederea facilitarii integrarii pe piata muncii si a imbunatatirii nivelul de trai, dezvoltand in acest fel, o societate incluziva.
Astfel, in cadrul programului de orientare profesionala, beneficiarii vor avea oportunitatea de a-si stabili traseul in cariera in colaborare cu un profesionist si a-si dezvolta abilitatile practice intr-un mediu de lucru real. Mai mult decat atat, sesiunile se vor baza pe incurajarea schimbului de experienta si a interrelationarii cu alti beneficiari proveniti din medii culturale diferite.

Pe langa consilierea student-tutore, proiectul propune o abordare inovativa a intregului proces, prin asigurarea consilierii online a studentilor prin intermediul platformei, contribuind la o comunicare in timp real prin oferirea de raspunsuri la intrebari punctuale si la problemele cu care se pot confrunta studentii in procesul de cautare a unui loc de munca sau de stabilire a unui plan de cariera.
Inscrierea in cadrul sesiunilor de consiliere se poate face accesand www.studentinromania. ro/inscriere/.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram