Noi reduceri la becurile LED E27 numai in magazinul online LED Zone

25 ianuarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul online LED-Zone isi intampina clientii cu reduceri semnificative de preturi la gama de becuri LED, modelul E27, astfel incat fiecare client sa isi gaseasca produsele pe care si le doreste! Sutele de modele de becuri LED E27 disponibile la led-zone isi asteapta clientii!

Becurile confectionate pe baza tehnologiei LED reprezinta cele mai fiabile sisteme de iluminat existente pe piata in acest moment. Ele s-au facut remarcate datorita beneficiilor pe care le aduc fiecarui client in parte, dar si datorita pretului deloc ridicat. In ceea ce priveste becurile cu leduri E27, acestea se integreaza perfect in orice locuinta, transformand atmosfera intr-una calda pentru familie si pentru invitati.

Ce aduc nou becurile LED E27 de la LED-Zone si prin ce impresioneaza

Tehnologia LED aduce numeroase beneficii pentru toti clientii sai, insa cele mai importante sunt urmatoarele: ofera o economie semnificativa a energiei, cu pana la 40% fata de becurile traditionale. In plus, sunt de circa 4 ori mai eficiente fata de predecesoarele sale, becurile cu incandescenta si au un design ultra modern. Datorita cererii foarte mari, oferta magazinului led-zone s-a marit si ea, astfel incat becurile cu leduri E27 se gasesc in zeci de variante si culori. Ele se diferentiaza prin urmatoarele caracteristici:

• Puterea becurilor cu LED E27 variaza intre 3 si 36 W, astfel incat fiecare client sa isi poata gasi produsele de care are nevoie pentru iluminatul spatiului interior
• Tensiunea este de 12 V - 220 V, satisfacand in acest fel cerintele celor mai pretentiosi clienti
• La led-zone, culorile becurilor LED E27 difera. Astfel, clientii isi pot alege dintre culoarea alba, rece sau calda, precum si nuante de verde

Avand toate aceste caracteristici, becurile cu leduri, modelul E27 se vor ridica la asteptarile tuturor clientilor. In plus, aceste becuri aduc utilizatorilor numeroase noutati, cum ar fi: ele au o durata de functionare cu mult mai mare fata de cele obisnuite, de peste 15.000 de ore, pentru majoritatea becurilor cu LED E27.

In modernizarea oricarei locuinte, sistemele de iluminat joaca un rol foarte important. LED-Zone stie acest lucru si doreste sa puna la dispozitia clientilor o variata gama de becuri cu leduri E27, la un pret excelent. Pretul unui bec LED E27 mat, confectionat din plastic si cu o putere de 3W este, in urma unei reduceri de 50%, de 3 lei! In functie de puterea lor si de materialul din care sunt confectionate, pretul becurilor LED E27 de la LED-Zone ajunge si la 105 lei!

In magazinul online LED-Zone clientii isi vor gasi cu siguranta becul LED E27 de care au nevoie!

In ceea ce priveste magazinul online LED-Zone, acesta se remarca prin calitatea materialelor folosite in confectionarea produselor, dar si prin diversitate si prin pretul avantajos. Cei care doresc sa comande becurile cu leduri E27, sau oricare alte sisteme de iluminat bazate pe tehnologia LED, o pot face la numarul de telefon 0726.715.365, sau prin e-mail, la adresa comenzi@LED-Zone. In plus, LED-Zone pune la dispozitia clientilor si consultanta tehnica, la numarul de telefon 0728.964.967, sau prin e-mail, la adresa office@LED-Zone.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram