Noi recrutori de personal medical vin la evenimentul Cariere in Alb in Sibiu

15 octombrie 2014

Evenimentele sunt prezente in 7 tari din Europa, iar in Romania sunt organizate pentru a XI-a oara. Angajatorii care vin la targurile Cariere in Alb sunt in cautare continua de personal medical si sunt foarte deschisi sa cunoasca candidati interesati de aceste oportunitati.

Job-urile prezente in cadrul targurilor sunt adaptate nevoilor si intereselor candidatilor din Romania si se adreseaza tuturor categoriilor de personal medical (medici, studenti, dentisti, farmacisti, asistenti medicali, kinetoterapeuti, moase si alte categorii).

“Evenimentele noastre beneficiaza de aprecierea constanta si sustinerea persoanelor interesate de dezvoltarea carierei lor medicale, iar angajatorii sunt extrem de multumiti de calitătile profesionale ale candidatilor care ne trec pragul si reusesc sa semneze multe contracte permanente sau cu durata determinata, in urma targurilor noastre” – a declarat Managerul Careers in White International, Bogdan Covaliu.

In 25 octombrie evenimentul Cariere in Alb va fi prezent in Sibiu, la Sibiu Business Center (Str. Nicolaus Olahus Nr.5) intre orele 10:00 si 16:00 iar in 26 octombrie, la aceleasi ore, in Timisoara la Centrul Regional de Afaceri Timisoara (Bulevardul Eroilor de la Tisa).

Participarea la targ este gratuita si participantii sunt sfatuiti sa isi aduca CV-ul la eveniment. Mai multe informatii se pot gasi pe site.

Parteneri media ai evenimentului: Pagina Medicala, Pagina Farmacistilor, 24 FUN, Pharma Business, Ziarul MF, Hofmed, Medical Manager, WorkStickers, Televiziunea Medicala, Parinti Clujeni, Parinti Romania.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram