Noi oportunitati de calificare pentru personalul medical din judetul Galati

6 august 2015

Scopul acestui proiect european este de a sprijini prin organizarea cursurilor de calificare oferite GRATUIT, ca urmare a finantarii acestora din fonduri europene, angajatele din unitatile sanitare sa-si diversifice abilitatile si calificarile, oferindu-le o mobilitate sporita pe piata muncii.
Succesul si impactul cursurilor de calificare desfasurate in perioada februarie-mai 2015, pentru cele 75 de femei inscrise in grupul tinta al proiectului din judetul Galati dar si interesul exprimat de catre angajatele din sistemul sanitar pentru obtinerea de noi competente prin diploma recunoscuta la nivel national, eliberata de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), in calificarea Ingrijitoare batrani la domiciliu, a dus la organizarea de noi cursuri de calificare.
Cursurile de pregatire teoretica se vor desfasura la sediul filialei OAMGMAMR – Galati, iar cele de pregatire practica in cadrul Spitalului Clinic de Boli Infectioase „Sf. Cuvioasa Parascheva”si vor fi sustinute de formatori profesionisti in domeniu, care vor imbina armonios partea teoretica cu cea practica.
In cadrul acestor cursuri de calificare, cele 25 de femei vor beneficia de materiale necesare derularii cursurilor practice dar si de o subventie in valoare de 1.068 lei, dupa evaluarea finala a cunostintelor dobandite.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investeste in oameni!”, Axa prioritara 6” Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.3 „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii” , POSDRU/144/6.3/S/128729, se deruleaza pe o perioada de 18 luni in parteneriat cu Consejo General de Enfermería (Spania).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram