Noi oferte la inaltatoarele auto pentru copii propuse de cei de la IlBambino

Romania se aliniaza si ea legislatiei europene de la inceputul acestui an, astfel ca noul Cod Rutier prevede ca minorii care au pana la 1,35 cm inaltime pot fi transportati cu automobilul numai daca sunt asezati in scaune auto sau inaltatoare de copii.
Fiti responsabili in cresterea copilului dumneavoastra si oferiti-i tot confortul si siguranta de care are nevoie atunci cand circulati cu masina. Daca acum 20 de ani copiii erau plimbati, indiferent de varste, pe bancheta din spate a masinii sau in bratele unuia dintre parinti, acum lucrurile s-au schimbat, iar cei mici au nevoie de scaune auto speciale si de inaltatoarele de copii.

Inaltatoarele de copii de la IlBambino, pentru parinti responsabili

Folosirea unui inaltator auto vine imediat dupa ce copilul nu mai are nevoie de scaunul auto, ci doar de un suport, astfel incat sa poata ajunge la centura de siguranta. Odata ce au ajuns la greutatea de cel putin 15 kilograme, copiii au nevoie de un inaltatorul auto. Este usor de montat in cadrul scaunului auto, iar copilul este, astfel, ferit de orice coliziune in trafic.
In alegerea inaltaltatoarelor auto ideale pentru bebelusul dumneavoastra, IlBambino va vine in ajutor cu cateva sfaturi:
• Potrivirea. Mai intai, in alegerea inaltatorului auto trebuie sa tineti cont de inaltimea si de greutatea copilului dumneavoastra. Inaltatoarele auto, la fel ca scaunele pentru copii sunt potrivite pentru anumite grupe de varsta sau de greutate. In functie de acestea, puteti alege din catalogul cu produse IlBambino inaltatorul auto ideal
• Materialele din care inaltatoarele auto sunt confectionate trebuie sa fie de cea mai buna calitate, astfel incat copilul sa nu fie ranit in nici un fel. IlBambino isi asigura clientii de utilizarea materialelor de top
• Inaltatoarele auto trebuie sa fie in conformitate cu prevederile legale si sa fie omologate in conformitate cu standardele europene. Acest lucru certifica sistemele de prindere, asa fel incat copilul sa fie in siguranta. De regula, inaltatoarele auto prezinta un sistem de prindere simplu (cu trei sau cinci puncte de prindere), astfel incat copilul sa fie asigurat cu centura din dotarea masinii
• Alte caracteristici: cotierele ajuta la pastrarea unei pozitii corecte pe durata calatoriei, iar inaltatoarele auto pot prezenta reglarea cotierelor in functie de inaltimea copilului

Inaltatoarele auto de bebelusi, de la IlBambino, perfecte pentru calatoriile de familie

Inaltatoarele auto de la IlBambino combina perfect siguranta si confortul necesar copilului in timpul calatoriei. Avand un design ergonomic si confortabil (latimea si inaltimea sunt adaptate in acest sens), inaltatoarele auto de la IlBambino sunt ideale pentru orice tip de calatorie, indiferent daca este una lunga sau scurta.
Magazinul online IlBambino este unul dedicat exclusiv parintilor, cu produse pentru copiii lor. Isi intampina clientii cu o gama variata de produse, atat pentru copii, cat si pentru parinti: de la mobilier pentru camera copilului sau jucarii si produse de sanatate, la lenjerie pentru gravide si pompe de san manuale sau electrice. Toate acestea, dar si multe altele, le puteti gasi in catalogul online.