No Limits Woman 16 18 noiembrie 2012 Sala Palatului Bucuresti

28 august 2012

• De ce acest eveniment ? Acest eveniment isi doreste sa puna la dispozitie tuturor femeilor carti, curusri, workshopuri pentru a deveni puternice si fericite.
• Ce contine evenimentul ? Expozitie edituri din domeniul dezvoltarii personale, centre de dezvoltare personala, prezentari, workshopuri de dezvoltare personala, invitati speciali.
• Cine sunt vizitatorii ? Acest eveniment se adreseaza tuturor femeilor care isi doresc mai mult de la viata, tuturor celor care vor sa fie cu adevarat fericite !
• Cine sunt expozantii ? Edituri - carti, reviste si audiobookuri de dezvoltare personala, cursuri de dezvoltare personala, retele de socializare, tabere de socializare si dezvoltare personala,asociatii pentru femei, coaching si nlp, cabinete de dezvoltare personala, centre de dezvoltare personala, cursuri pentru timp liber – sculptura, pictura, desen, modelaj, mozaic, dans, actorie, improvizatie, tenis, escalada, scufundari, parasuta, parapanta, navigatie, rafting, treking, mountainbike, tehnici de supravietuire, tabere de aventura, cursuri de design interior, cursuri fotografie, cursuri de creativitate si inovatie, cursuri de zbor, cursuri feng-shui si ikebana, ateliere de scriere creativa, ateliere dictie si vorbit in public, cursuri de comunicare, leadership, cursuri de limbi straine, arta servirii ceaiului, cursuri de cosmetica, cursuri de cadouri personalizate si unicat, ateliere handmade, cursuri de parenting, cursuri de nutritie, workshopuri de dezvoltare personala – espere, lamaze, dezvoltarea feminitatii, slabit; constelatii sistemice, psihosexologie, relatii de cuplu, agentii matrimoniale, cursuri prin corespondenta, inteligenta emotionala, cursuri de psihologie si sociologie, cursuri consultanta in afaceri, cursuri de management, cursuri de invatare accelerata, cursuri de fotocitire, cursuri de management al proiectelor
• De ce sa te inscrii la eveniment ? Inscriindu-te ca participant la eveniment, in una dintre urmatoarele categorii: expozant, conferentiar, beneficiezi de urmatoarele: iti faci cunoscuta activitatea atat in mediul on-line cat si direct in fata vizitatorilor, iei legatura cu targhetul tau tinta si poti afla direct de la sursa care sunt preferintele potentialilor tai clienti, avand astfel posibilitatea sa-ti imbunatatesti activitatea, realizezi o cercetare de piata rapida, afli date noi despre concurenta, inchei parteneriate, iti demonstrezi talentele in fata celor interesati de servicii de dezvoltare personala, socializezi cu persoane cu aceleasi interese ca si ale tale.
• Unde si cand ? Bucuresti, Sala Palatului - Etaj 1, 16-17-18 noiembrie 2012.
Inscrierile se fac la Daniela Cristea, telefon 0726.10.33.57, email [email protected], zilnic intre orele 10-18. Inscrierile si plata serviciilor din cadrul expozitiei pana la data de 3 septembrie 2012 beneficiaza de un bonus. Suna chiar acum !

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram