Nici nu a inceput bine iarna si va doriti caldura si soare?

Se intampla deseori sa ne dorim frig vara si caldura iarna, dar asta nu insemna ca fiecare anotimp nu are farmecul lui. Iarna ne distram cu saniile, mergem pe partie, skiem si patina, iar vara ne bronzam, ne relaxam si inotam in valurile marii. Chiar daca va aflati pe litoral sau la munte, iarna este un prilej bun de facut o multime de activitati. Fie vara, fie iarna orasul Constanta este in continua miscare, chir daca nu mai aveti plaja, spre exemplu vizitati atractiile orasului care sunt foarte multe, cu siguranta nu va veti plictisi. Lamer va asteapta la pensiunea din Eforie Nord cu preturi bune de sezon.

Va faceti griji pentru cazare in extrasezon? Nu toate hotelurile de pe litoral functioneaza si in extrasezon si asta pentru ca nu este deloc profitabil, dar nu este si cazul pensiunilor mici si vilelor de mici dimensiuni. Va puteti caza la vila din Eforie Nord La Mer, este deschisa tot timpul anului, este foarte aproape de orasul Constanta si veti gasi mereu preturi si oferte atractive. Chiar daca sunteti hotarati pentru o sedere mai lunga sau pur si simplu vreti sa petreceti un weekend departe de casa, Lamer este locul potrivit.

Statiunea Eforie Nord ofera cazare tot timpul anului in cele mai bune conditii si cu foarte multe atractii pentru cei mici. Ofertele Lamer include si mic dejun, pe care il serviti in restaurantul de la parterul pensiunii.