New in: propunerile Sofiaman pentru sfârșitul sezonului rece

13 februarie 2015

Culorile-vedetă ale noilor produse sunt grena, ecru și icy blue, trei nuanțe elegante care se potrivesc oricărui stil vestimentar. Pantalonii uni sau cu elemente florale, imprimeurile, nasturii perlați, fundițele și buzunarele discrete sunt detaliile care caracterizează noile articole vestimentare de la Sofiaman.

Materialele folosite sunt bumbacul, un material natural, și modalul. Modalul este un derivat special al vâscozei ce se obține din fag în urma unui proces tehnologic. Pentru că modalul este o fibră ce absoarbe umiditatea cu 50% mai mult decât bumbacul, reprezintă alegerea ideală pentru îmbrăcămintea de noapte. În plus, acesta nu intră la apă și își păstreză culoarea chiar și după mai multe spălări.

Noile produse Sofiaman pot fi găsite în magazinul online, cât şi în cele 8 magazine din ţară, dar şi la cei peste 300 de distribuitori naţionali. Întreaga reţea de magazine poate fi găsită pe site-ul Sofiaman.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SOFIAMAN este cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România. Cu 8 magazine în toată ţara şi peste 300 de distribuitori naţionali, brandul oferă produse pentru adulţi, atât femei, cât şi pentru bărbaţi, dar şi pentru copii şi bebeluşi. Filozofia brandului pune accentul pe tendinţe, calitate, confort şi inovaţie. Colectiile propuse de SOFIAMAN sunt formate din pijamale şi ţinute de interior din fibre naturale de bumbac, plăcute la atingere, completate uneori de modal şi vâscoză şi lenjerie intimă confortabilă.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram