Nevoi complexe, produse performante - rolul ingineriei in activatile noastre de zi cu zi 

28 iulie 2022

Afla mai multe despre importanta designului de produs, a cercetarii, dezvoltarii si ingineriei moderne

Azi, echipa înalt calificată de ingineri și manageri de produs Lineo Engineering  oferă servicii de inginerie cu randament ridicat care îndeplinesc obiectivele clienților din tara si de la nivel global. Cooperand îndeaproape cu clienții, compania din Timisoara reuseste sa transforme ideile complexe, foarte incipiente, în produse simple.

Astfel, Lineo Engineering oferă servicii de inginerie mecanică și inginerie electrică care oferă cicluri de dezvoltare mai rapide, soluții unice și produse de încredere. Echipa înalt calificată de ingineri și manageri de produs oferă servicii de inginerie cu randament ridicat care îndeplinesc obiective dintre cele mai diverse. Ce gasesc clientii aici? Servicii de inginerie completa, pentru intreg parcursul procesului de dezvoltare a produsului, de la dezvoltarea conceptului până la producția de masă. Lucrând îndeaproape cu clienții, Lineo transformă ideile complexe, din stadii foarte incipiente, în produse simple.

In acest an, Lineo Engineering a inregistrat o recunoașterea la nivel international a expertizei sale, prin promovarea in matricea de lideri la Leaders Awards Clutch 2022. Echipa timisoreana a fost listată oficial drept unul dintre cei mai performanți designeri de hardware din industrie! Lineo a obtinut un scor pozitiv in zona de design de produs, recenzii, clienti si expertiza.

Ce ofera Lineo, ca servicii?

 • Inginerie mecanică

Inginerie de produs, proiectare pentru fabricație (DFM), prototipare și producție de volume reduse.

 • Inginerie Electrică

Proiectare de circuite electronic (schematic), proiectare placi PCB, proiectare pentru fabricare și testare (DFM / DFT).

 • Design industrial

Analiză de tendințe, benchmarking în industrie, concepte, CAD și machete.

 • Management de proiect

Managementul proiectului este esențial pentru a se asigura că termenele limită și obiectivele proiectului sunt îndeplinite. Coordonăm echipele de ingineri, furnizori și producție pentru a atinge cu succes obiectivele proiectelor și pentru a respecta calendarul prevăzut.

Lineo furnizează servicii de proiectare de produse, inginerie mecanică și electrică pentru produse electronice, pe întregul concept al ciclului de viață al produsului, până la industrializare.

În timp ce partea de inginerie oferă o soluție tehnică, este foarte important să înțelegem că proiectarea implică o soluție care este și estetică. Cu alte cuvinte, și designerii sunt implicați pentru a se asigura că produsul final este economic, ecologic și atrage utilizatorii.

Proiecte și rezultate la Lineo

In 2021 si 2022, Lineo Engineering a început dezvoltarea de noi prototipuri și le-a livrat la timp; de asemenea, compania a fost implicată în activități de cercetare pentru diverse industrii și clienți din Europa, SUA și Asia. Sa vedem doar câteva dintre produseler ce poarta amprenta companiei romanesti:

 • Microdrona 4.0

 

Dronă personală, de mici dimensiuni, avansată, care integrează electronice și senzori de ultima generatie, capabile să o alimenteze.​​

Servicii Lineo:

 • Inginerie mecanică: dezvoltarea mecanică a carcasei, integrarea motoarelor, dezvoltarea completă a cardanelor, integrarea electronică, integrarea bateriilor, proiectarea pentru producție (mulaje moi).​

Un proiect prin care Lineo Engineering a demonstrat ca poate sa construiasca produse inovatoare și de înaltă calitate, ajutând clienții să găsească cele mai bune soluții tehnice pentru a a aduce produsul lor pe piață.

 • Perifit

Dispozitiv wireless dedicat femeilor, pentru a face exerciții Kegel prin controlul jocurilor video cu podeaua pelvină.​

Servicii Lineo:​

 • Inginerie mecanică: dezvoltare mecanică a carcasei, integrare senzor de presiune și electronică, integrare baterie, concept de etanșare, proiectare pentru fabricație.
 1. Simply Bread

Un cuptor de paine realizat pentru brutarii artizanali si microbrutarii, cu o suprafata mare de coacere, generare si evacuare a aburului integrate, temperatura controlata digital cu cronometru si vetre refractare grele.​

Servicii Lineo: 

 • Inginerie mecanica bazata pe conceptul si cerintele clientului pentru intregul produs, incepand cu arhitectura mecanică, definirea conceptului, selecția componentelor, proiectarea balamalelor, proiectarea ușilor, proiectarea sistemului de generare și evacuare a aburului, integrare electronică, calculul etanșarii, calcul contracției termice, proiectare sistemului de răcire, proiectarea pentru producție, industrializarea și gestionarea certificărilor.
 1. Dozator de dezinfectant 

Un dozator de dezinfectant wireless, premium, cu software și senzori integrati, tăvi de picurare și cu o durată de viață a bateriei de 40 de zile.

Servicii Lineo:

- Inginerie electrică: proiectare schematică bazată pe arhitectura Lineo, proiectare PCB, selecție componente, calcule de inginerie, prototipare, testare și industrializare.​

Inginerie mecanică: dezvoltarea mecanică a produsului complet începând cu definirea conceptului, integrare senzori și electronică, proiectare pentru carcasa electronică, definirea ambalajului, proiectarea pentru producție, definirea cerințelor de producție și managementul furnizorilor.

Sunteti in cautarea unei echipe profesioniste de cercetare și dezvoltare? Va ganditi la un produs pe care vreti să il lansati pe piață? Lineo Engineering este soluția perfectă unică pentru orice nevoi de dezvoltare electronică, proiectare și prototipare rapidă. Situată în Timișoara, România, echipa Lineo Engineering are experiența vastă și cunoștințele în industrie de care aveți nevoie pentru a construi soluții de inginerie de mare randament.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram