NetApp premiaza Asseco SEE Romania

BUCURESTI, DECEMBRIE, 2013

Evenimentul anual “NetApp Insight EMEA”, a avut loc recent la Dublin, Irlanda, unde a reunit cei mai importanti parteneri (distribuitori, integratori, reselleri) care fac parte din reteaua NetApp din EMEA.

Au fost prezenti 2.300 de participanti, printre invitati aflandu-se si Asseco SEE Romania care a primit premiul

“Outstanding Contribution by a NetApp Tech Team Partner”.

“Acest premiu reprezinta o recunoastere a performantelor tehnice si de business inregistrate in 2013 de Asseco SEE Romania”, afirma Emil Crull, Professional Services Manager, ASEE Romania. Ca fapt deosebit, este de evidentiat ca au mai fost premiate doar firme din Germania, Marea Britanie, Franta, Italia, Belgia si Slovenia, ceea ce plaseaza Asseco SEE Romania in top-ul partenerilor NetApp din toata zona EMEA”.

Premiile au rasplatit rezultatele deosebite inregistrate de firmele respective in ceea ce priveste succesele in vanzari, nivelul ridicat de expertiza tehnica, identificarea de noi oportunitati de business si, cel mai important, aprecierile pozitive ale clientilor pentru calitatea serviciilor primite”.

In prezenta celor 2.300 de participanti, premiile au fost inmanate de Rob Salmon, Executive Vice President Field Operations si Thomas Ehrlich, Vice President Partners & Pathways EMEA. “Ceea ce a contat in alegerea partenerilor premiati a fost nivelul de excelenta atins de acestia in adaptarea rapida la cele mai inovative solutii de storage dezvoltate de NetApp. Aceste companii se afla in avangarda implementarii solutiilor NetApp si de aceea sunt foarte bucuros sa le inmanez acest premiu”, a declarat Thomas Ehrlich.

“NetApp este un constant partener al Asseco SEE Romania de mai multi ani, perioada in care au fost implementate cu succes numeroase proiecte importante, firma noastra avand nivelul de NetApp GOLD SALES PARTNER”, a mai adaugat Emil Crull.

Aseco SEE Romania este rezultatul unui proces de achizitii si fuziuni inceput in anul 2007 de grupul polonez Asseco, unul din cele mai mari companii IT din Europa, operatiune in urma careia firmele locale Net Consulting, FIBA Software si Probass au devenit in anul 2010 o singura entitate de business, parte componenta a grupului regional Asseco South Eastern Europe, operational in 12 tari din zona Balcanilor. Asseco SEE Romania este unul din cei mai importanti furnizori de solutii, servicii si sisteme IT integrate, precum si dezvoltator de solutii pentru sectorul financiar- bancar.