Necesitatea implanturilor dentare

Atunci cand pacientii aud ca implantarea dentara este de lunga durata si dureroasa, parca nu-si mai doresc sa auda si despre avantajele acestei proceduri. Adevarul este ca merita tot efortul fizic si financiar pentru a beneficia de niste dinti puternici, sanatoasi si estetici pentru tot restul vietii!

Pentru a clarifica tipul de tratament necesar, este important sa intelegeti ce este un implant dentar si de ce este necesar. Implantul dentar este o componenta chirurgicala, adica un bont din titan sau zirconiu, care se conecteaza cu osul maxilarului pentru a sustine sau ancora o proteza dentara, cum ar fi o coroana sau o punte. Exista multe motive pentru care un pacient ar avea nevoie de un implant dentar, dar cel mai des intalnit este motivul lipsei dintilor naturali.

Stomatologia, ca industrie, este in continua evolutie datorita revolutiei tehnologice. Majoritatea procedurilor sunt ghidate digital, ceea ce inseamna o precizie mult mai mare. Aceasta tehnica este folosita si atunci cand se introduc implanturi in gura. Datele digitale ofera informatii despre cel mai potrivit loc in care poate fi plasat un implant, despre pozitie, unghi sau inclinatie. Pe langa faptul ca exista mai putine complicatii postoperatorii, multi pacienti spun ca aceasta metoda reduce o mare parte din disconfortul fizic asociat cu instalarea implanturilor dentare.

In afara de durere si disconfort fizic, oamenii sunt speriati de costurile implanturilor dentare. Intr-adevar, acestea sunt mai mari decat cele pentru o proteza clasica, insa rezultatele sunt incomparabile. Daca o proteza incepe sa se degradeze dupa 5 ani, iar apoi trebuie schimbata, despre implanturi dentare nu se poate spune acelasi lucru. Implanturile dentare sunt permanente, iar cu o ingrijire corespunzatoare pot dura o viata intreaga! Chiar si privind doar la costuri, fara a lua in calcul aspectul estetic, investitia in implanturi dentare chiar merita!

Fara a le supraevalua beneficiile, atunci cand sunt aplicate corect, implanturile dentare au puterea de a schimba viata oamenilor. Desi exista beneficii sociale evidente din punct de vedere al stimei de sine si al increderii, exista si beneficii nutritionale, care, spre deosebire de cele oferite de protezele dentare, ofera un confort sporit.

Implanturi dentare de calitate la preturi avantajoase | clinica stomatologica din sector 3 dentalcrownhealth.ro

clinica stomatologica din sector 3

Daca decideti ca aveti nevoie de implanturi dentare, cu siguranta veti dori sa discutati acest lucru cu un specialist. La clinica stomatologica din sector 3, Dental Crown Health, veti obtine cele mai bune sfaturi cu privire la o procedura atat de important. Puteti face chiar si programari online. Trebuie doar sa accesati https://dentalcrownhealth.ro/!