Ne vedem duminica la sosea pentru cros?

10 mai 2011

„Sanatatea este elementul central al afacerii Forever Living Products, atat in ceea ce priveste valorile noastre, cat si produsele pe care le oferim consumatorilor sau evenimentele pe care le organizam. Crosul Forever este un eveniment care promoveaza un stil de viata sanatos si creeaza, in fiecare an, cadrul pentru o jumatate de zi de miscare si distractie pentru sute de persoane, pe care le asteptam sa ne fie alaturi si pe 15 mai” a declarat Cristina Petrov – Director de Evenimente si Comunicare Forever Living Products Romania.

Ajuns la editia a VIII-a, crosul „Fii sanatos cu Aloe vera” se va desfasura pe traseul Piata Charles de Gaulle - Bd Constantin Prezan - Sos. Kiseleff - Piata Victoriei - Bd Aviatorilor - parcul Herastrau, avand o distanta totala de 4 km.

Inscrierile se vor face in ziua evenimentului, incepand cu ora 08:30, la standul special amenajat la intrarea in parcul Herastrau dinspre Piata Charles de Gaulle, iar participantii vor putea concura in 12 categorii (femei si barbati, categoriile de varsta fiind: pana la 14 ani, 15 – 19 ani, 20 – 34 de ani, 35 – 44 de ani, 45 – 60 de ani si peste 61 de ani).

Startul oficial va fi dat la ora 10:00 de catre Maestra Emerita a Sportului, Violeta Beclea, iar premiile vor fi inmanate de Elisabeta Lipa, „canotoarea secolului”, multiplu medaliata olimpic si mondial.

Printre momentele speciale pregatite de organizatori se numara si un concert Fly Project, care va avea loc inaintea festivitatii de premiere.

De asemenea, fiecare participant la crosul „Fii sanatos cu Aloe vera” va putea participa la tombola organizata cu ocazia evenimentului, in cadrul careia vor fi acordate premii constand in rucsaci, tricouri si biciclete.

Crosul „Fii sanatos cu Aloe vera” este un eveniment Forever Living Products Romania organizat cu sprijinul Directiei pentru Sport a Municipiului Bucuresti, Primariei Municipiului Bucuresti si Directiei Invatamant din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.

Cu peste 10 milioane de distribuitori in mai mult de 145 de tari din intreaga lume si o cifra de afaceri globala care depaseste 2,65 miliarde de dolari, Forever Living Products si companiile afiliate sunt, de peste 32 de ani, lideri mondiali in productia si distributia produselor pentru sanatate si frumusete pe baza de Aloe vera.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram