Nada pentru crapi de la Carping ro face orice pescar fericit

29 iunie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Orice pescar adevarat stie ca pentru eficientizarea pescuitului este obligatoriu ca nadele de crapi sa fie cele mai bune.

Carping vine in ajutorul pescarilor cu produse calitative, garantate 100%, dar si cu cateva servicii extrem de utile oricui are intrebari precum: ”Cum cumpar?”, ”Cum pescuim?” etc.

Cel mai important dintre toate este faptul ca acest magazin online face eforturi sustinute pentru a imbunatati permanent performantele prin calitatea materiilor prime, dar si prin mentinerea rigurozitatii proceselor tehnologice de obtinere a produselor finite.

Carping are in spate un trecut bogat, de 15 ani de experienta, timp in care a obtinut medalii importante si trofee frumoase in competitii interne si internationale, mai ales datorita Clubului Sportiv Carping Club. Produsele lor exista astazi si in magazine din Ungaria, Moldova, Spania, Portugalia.

Nada pentru crapi – categorii principale de nade la Carping

Nada pentru crapi este un produs care asigura succesul la pescuit. Din aceasta cauza, magazinul Carping a trebuit sa comercializeze cele mai bune nade pentru crapi, in asa fel incat pescuitul la crap sa devina unul foarte productiv pentru orice pescar.

Categoriile de nade pentru crapi puse la dispozitia pescarilor de Carping sunt:
•Groundbait, un mix de fainuri de peste si de fainuri de cereale, care in combinatie cu aditivii potriviti pot deveni o adevarata atractie pentru toate tipurile de crapi;
•Pasturi, un alt mix, de aceasta data sub forma de pasta, care poate fi folosite ca nada pentru momitor sau ca momeala prin aplicarea directa pe tipul de boilies folosit;
•Peletele pentru nada de fund, cu rol de a atrage pestii doriti catre zona pescarului;
•Seminte si seminte preparate, o forma de nadire a crapului extrem de eficienta, care poate fi folosita si in combinatie.

Nadele pentru crapi se pot cumpara mai usor din mediul online

Foarte multi pescari se obisnuisera sa-si cumpere nadele pentru crapi din magazinele fizice de prin oras sau chiar, unii dintre ei, sa le fabrice singuri acasa. Nu ca ar fi ceva gresit in asta, doar ca cele confectionate acasa, de cele mai multe ori nu au nici un fel de succes, pescuind in gol, cum se spune. Pe cele din magazinele fizice trebuie sa le cumpere clientul, astfel incat pierde timp pretios pe care l-ar putea folosi din plin pentru partidele de pescuit, la care se adauga alergatura prin oras intre diverse magazine, atunci cand clientul nu gaseste exact ce-si doreste.

Carping vine in intampinarea cumparatorilor sai cu o varietate mare de produse de nade pentru crapi, profesioniste, care asigura un pescuit eficient.

In plus, shoppingul online are avantajele sale de netagaduit:
•Orice produs la doar un click distanta;
•Nu se pierde deloc timp, produsele fiind livrate la usa clientului de catre curier;
•Plata se face ramburs sau cu cardul;
•Livrarea e gratuita la o comanda de 100 lei;
•Toate produsele sunt originale;
•Sfaturi pentru doritori asigurate de o echipa de profesionisti;
•Oferte diverse la preturi avantajoase.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram