Muzica - Puterea de a influenta spiritul petrecerii

28 martie 2018
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Puterea muzicii este o certitudine. Aceasta are o unica legatura cu emotiile noastre, deci poate fi un instrument eficient de gestionare a stresului, emotiilor, gandurilor si chiar a situatiilor neplacute.

Ascultarea muzicii poate avea un efect extraordinar de relaxant asupra mintii si corpurilor noastre, in special muzica instrumentala, linistita. Acest tip de muzica poate avea un efect benefic asupra functiilor noastre fiziologice, incetinind pulsul si ritmul cardiac, scazand tensiunea arteriala, dar si numarul hormonilor de stres.

Prin faptul ca muzica ne poate absorbi atentia de la situatiile stresante, ea actioneaza ca un facilitator in explorarea emotiilor. Aceasta inseamna ca poate fi de mare ajutor in momentele de liniste, dar si in cele in care ne dorim miscare si comunicare.

Preferintele muzicale variaza foarte mult intre indivizi si fiecare decide in dreptul sau ce il scapa de stres si ii ofera o dispozitie buna. Dar ce-i de facut cand ai de ales ce muzica sa asculte un numar mare de oameni, de exemplu cei prezenti la o petrecere, la o prezentare de produs, la o lansare de carte? Desi pare complicat, nu este deloc! Ideea e sa alegeti piese reprezentative pentru mai multe genuri muzicale si astfel veti acoperi mare parte din gusturile celor prezenti la petrecere. Bineinteles, gusturile personale nu trebuie uitate, insa conteaza mult sa-i captati si pe invitati!

Formatii de nunta in Bucuresti | MagicOrchestra.ro

De mare ajutor v-ar putea fi Magic Orchestra Events, care ofera formatii de nunta in Bucuresti la pret bun, dar si alte servicii necesare bunei desfasurari a unei petreceri. Va puteti face o idee despre ceea ce ofera Magic Orchestra accesand https://magicorchestra.ro/. Studiati pachetele  promotionale si serviciile si apoi decideti daca este ceea ce aveti nevoie pentru a organiza o petrecere de vis.

O formatie de nunta la pret corect va poate scapa de mult stres, poate oferi distractie tuturor celor prezenti, poate da valoare petrecerii si nici nu va trebui sa cheltuiti o avere ca sa aveti toate acestea!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram