Music Academy : pregatire muzicala de exceptie

6 septembrie 2012

Cursurile de muzica se desfasoara in weekend si sunt impartite in pachete de 1 – 3 ore/zi.

Lectiile structurate pe nivele sunt de pregatire astfel :

CURSURILE DE INITIERE
Isi propun sa formeze si sa dezvolte copiilor capacitati specifice de perceptie artistica, abilitati de exprimare prin limbaj specializat prin muzica, miscare, expresivitate corporala, exprimare artistica ce caracterizeaza oricare formula de prezenta scenica.
Echipa de specialisti este formata din profesori experimentati din liceele vocationale bucurestene, alaturi de mai tinerii lor colegi, studenti sau tineri absolventi ai facultatilor de profil artistic si ai Conservatorului de Muzica ce practica atat latura educationala a artei cat si cea practica, scenica
Se vor folosi metodele adecvate fiecarui nivel de varsta sau pregatire pentru a trezi celor mai mici dintre cursanti interesul catre arte, nevoia de frumos si mai ales libertatea de a se exprima in maniera artistica de la cea mai frageda varsta, prin practicarea nemijlocita a muzicii, dansului sau spectacolului in ansamblul sau.
Astfel se incurajeaza creativitatea, se dezvolta multiple abilitati, se formeaza deprinderi specifice si totodata sunt dezvaluite elemente ale limbajelor specifice artelor pe care le-au ales initial parintii lor si in final ei insisi.
CURSURILE PENTRU AVANSATI
Se adreseaza copiilor de varste mai mari si celor care au dobandit competentele necesare unei baze firesti a exprimarii artistice.
La acest nivel, imbinarea pregatirii individuale cu cea de grup isi propune stimularea unui spirit de competitivitate bazat exclusiv pe performanta si dublat de propriile inclinatii individuale. Tinerii cursanti isi pot contura astfel aspiratiile, pasiunea si cretivitatea in acele segmente ale artei interpretative in care se regasesc cel mai bine si unde talentul nativ dublat de perseverenta le permit cel mai bine afirmarea.
Este momentul in care cursantii incep sa se familiarizeze cu scena, sustinand mici spectacole pentru care s-au pregatit impreuna cu echipa de profesionisti ce colaboreaza la reusita instruirii lor artistice.

CURSURILE DE SPECIALIZARE

Este un moment de cristalizare a cunostintelor si deprinderilor acumulate in perioadele anterioare, care poate conduce la definirea unui viitor artist sau la cea a unui om de cultura inzestrat cu instrumentele necesare unei vieti imbogatite prin latura sa spirituala, sprijinita si infrumusetata de latura esteticului practicat si inteles deopotriva.

Aflati la varsta marilor decizii in fata optiunilor profesionale, adolescentii si parintii lor vor avea ocazia sa-si contureze optiunile si sa-si urmeza vocatia, fie intr-o cariera artistica deosebita, fie pe orice alt drum profesional, dublat insa de o valoroasa achizitie culturala.

MASTER CLASS

Activitate adresata tinerilor muzicieni formati, aflati in fata performantei interpretative, cursurile de master-class beneficiaza de suportul concret al colaboratorilor nostri din tara si din strainatate, interpreti si profesori la presigioase institutii europene, care vor ghida – in mod deosebit in perioada vacantelor scolare – performanta ceruta astazi la nivel international. Aceste cursuri se doresc a fi treapta indispensabila, care sa permita debutul unei cariere artistice si reusita in concursurile din tara si din afara ei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram