Mur Thornfree-O productie profitabila

Vrei sa iti dedici intreaga activitate cultivarii de mure? Vrei sa pui bazele unei afaceri profitabile in domeniu? Esti in cautarea unor soiuri de mur care sa-ti asigure productii profitabile? Fie ca esti la inceput de drum, ori deja un cultivator cu experienta, StrongBerry vine in intampinarea ta cu solutii viabile si o gama variata de soiuri mure, printre care si mur Thornfree.

Cu o vasta experienta in domeniu, StrongBerry produce si comercializeaza material saditor pentru arbusti fructiferi (de padure). Astfel ai accesul la material saditor de cea mai buna calitate, dar si la preturi avantajoase. Pentru siguranta afacerii tale, alege sa lucrezi cu un specialist in domeniu!

Vrei sa plantezi mur Thornfree? StrongBerry iti pune la dispozitie tot ceea ce ai nevoie pentru culturi sanatoase de mur Thornfree, butasi mur Thornfree, butasi thornfree, mure Thornfree.

Mur Thornfree-Productia de mure, o idee excelenta de afaceri

De ce este recomandat sa incepi cu o productie de mure? Simplu: pentru ca alaturi de zmeura, productia de mure reprezinta cea mai profitabila din toate productiile de fructe din lume! Iata, deci, primul argument in favoarea viitoarei tale investitii.

Printre atuu-rile acestei plante se numara,in primul rand, adaptarea usoara la conditiile agro-climatice din Romania. Productia de mur este foarte profitabila, cultivatorii avand posibilitatea sa furnizeze continuu productii de calitate inalta.

Longevitatea culturii de mur este de 20 de ani, motiv pentru care terenul trebuie sa fie foarte bine pregatit. Murul se poate planta toamna, in prima parte a lunii octombrie si sfarsit de noiembrie.

Ce tipuri de sol prefera murul?

Pentru a se dezvolta corespunzator, murul prefera pamantul nisipos sau argilos, dar creste bine si in pamant lutos, bine drenat. Atentie! Murele trebuie plantate pe teren plat sau usor inclinat.

Un alt detaliu de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa infiintezi culturi de mur, este miscarea aerului in jurul plantei. Motivul este simplu: miscarea aerului reduce pericolul de inghet in perioada de primavara si, totodata, reduce umiditatea din jurul plantei.

Un soi excelent atat pentru incepatori cat si pentru experti, pentru culturi pe suprafete mari, ori pe suprafete restranse este mur Thornfree.

De ce mur Thornfree?

Mur Thornfree are denumirea stiintifica Rubus fructicocus, este un soi fara spini, ce asigura o productivitate ridicata. Planta este foarte viguroasa, cu ramuri lungi de pana la 8 metri.  Mur Thornfree are crestere taratoare, de aceea necesita sustinere pe spalier.

Murul Thornfree este preferat de cultivatori si pentru  are fructe cu o aroma deosebita si un aspect impecabil din punct de vedere comercial. Mai exact, fructul este mare, are forma conic-alungita, epiderma neagra, foarte lucioasa. Pulpa fructului prezinta o culoare violet inchis, spre negru.

Maturarea la acest soi de mure, mur Thornfree, incepe din a doua parte a lunii august si se incheie in luna octombrie.

Beneficii mur Thornfree

Murele sunt recunoscute ca o sursa esentiala de vitamine, asigurand functionarea optima a organismului si o sanatate optima.

  • Fructe bogate in vitamina E si C, acid folic, magneziu, potasiu, fier, luteina, calciu, sodiu, seleniu si zaharuri de buna calitate
  • Recomandat in cazul afectiunilor cardiovasculare, circulatorii si cutanate

Murele din soiul Thornfree sunt ingrediente de calitate in preparate culinare. Pot fi consumate proaspete, congelate sau semi-preparate. Pentru mur Thornfree, contacteaza echipa StrongBerry si obtine toate detaliile de care ai nevoie.

SC StrongBerry SRL,

office@strongberry.ro

0724.409.668 / 0724.158.633