Mulţumim pentru ca aţi direcţionat 2 Fundaţiei „Pentru Voi”

28 mai 2013

28 mai, Timişoara

200 timişoreni cu dizabilităţi intelectuale vor beneficia în continuare de servicii sociale comunitare oferite de Fundaţia „Pentru Voi” şi datorită încrederii de care ne-am bucurat din partea comunităţii locale, dar şi a cetăţenilor din alte zone ale ţării, care au crezut în misiunea noastră şi au redirecţionat 2% în 2013.

Conform statisticii D.G.A.S.P.C. publicată pe ANPH.ro, 102.000 tineri și adulți din România au dizabilități mentale. Dintre aceștia, doar 1041 beneficiază de servicii sociale comunitare dintre care 200 beneficiari sunt ai Fundaţiei „Pentru Voi” din Timişoara.

Dacă în ultimii ani fondurile din campania 2% ne-au ajutat să construim două centre de zi şi o locuinţă protejată pentru adulţi cu dizabilităţi intelectuale, anul acesta obiectivul este asigurarea continuităţii serviciilor sociale comunitare pentru ca 200 persoane să beneficieze de o locuinţă protejată (un loc pe care să îl numească „acasă”), un centru de zi, servicii la domiciliu, servicii de angajare sprijinită în muncă, servicii respiro şi programe complementare.

Mulţumim tuturor celor care au crezut în noi şi în special timişorenilor care au redirecţionat 2% Fundaţiei „Pentru Voi”!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram