Multumim pentru ca ati directionat 2 Fundatiei Pentru Voi

16 ianuarie 2013

“Rezultatul campaniei este un mare prilej de bucurie, acum mai mult ca oricand, pentru ca este vital pentru a putea duce mai departe ceea ce am inceput acum 16 ani! Multumim tuturor celor care au crezut in noi si in special timisorenilor care au ne-au directionat 2% in ciuda dificultatilor birocratice aparute pe parcurs. Banii ne vor ajuta sa continuam activitatea pentru alte cateva luni, timp in care speram sa se deblocheze programul POSDRU!” a declarat Laila Onu, director executiv al Fundatiei “Pentru Voi”.

2013 este Anul European al Cetatenilor. Al tuturor cetatenilor – indiferent de rasa, gen, etnie, dizabilitate, religie, statut social. Persoanele cu dizabilitati intelectuale sunt cetateni lipsiti de drepturi civile, adeseori invizibili. Fiecare 2% directionat Fundatiei „Pentru Voi” este o sansa la identitate europeana deplina: adultii cu dizabilitati intelectuale nu sunt invizibili!

In 2013, cu 2% de la voi continuam povestea „Pentru Voi”!

Daca anul trecut am finalizat construirea Centrului „Orizonturi Noi” pentru 30 tineri cu dizabilitati intelectuale, anul acesta vom strange fonduri pentru ca 195 sa beneficieze de serviciile specializate de care au nevoie: o locuinta protejata (un loc pe care sa il numeasca „acasa”), un centru de zi, servicii la domiciliu.
Ne ajutati fara sa cheltuiti nimic!

Completati declaratia 200 sau 230, in functie de sursa de venit si trimiteti-o la Directia Finantelor Publice in orasul in care aveti domiciliul stabil, pana cel tarziu in 15 mai!

Descarcati formularul si completati datele Fundatiei „Pentru Voi”:
* Codul de identificare fiscala (codul fiscal): 8577099
* Contul organizatiei in format IBAN: RO08INGB0002001138648910

Daca sunteti din Timisoara si nu aveti timp sa o depuneti la Finante, ne puteti imputernici pe noi sa o depunem pentru dumneavoastra!

Aceasta actiune nu reprezinta o donatie, ci redirectionarea a 2% din impozitul pe venitul din 2012, (pe care l-ati platit oricum statului) catre o asociatie sau fundatie.

Multumim pentru ca va pasa!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram