moto-gear.ro – cel mai bun magazin moto online!

27 iulie 2022
Autor:
IzzyReduceri

Moto-gear este un magazin cu piese moto, echipament moto, cască moto sau alte accesorii și piese pentru snowmobil-uri, jet ski-uri sau ATV-uri. Fiecare categorie de produse de pe website-ul nostru este compusă din zeci sau chiar sute de produse. Am ales să deținem cât mai multe produse, pentru a putea satisface nevoile tuturor clienților noștri. Unii poate doresc să aleagă piese aftermarket, alții poate aleg piese OEM. Așadar, la noi vei găsi orice ai nevoie, indiferent de tipul autovehiculului.

Piese și accesorii pentru moto stradal:

Dacă deții o motocicletă stradală, atunci te afli la locul potrivit în momentul potrivit! Știi și tu probabil faptul că calitatea pieselor moto este un lucru extrem de important. Este esențial ca acestea să fie durabile și să îți ofere o experiență de condus cât mai plăcută. Așadar, ne dorim să îți prezentăm toate categoriile de produse pe care le deținem. Dintre acestea, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie și tu!

ANVELOPE ȘI CAMERE GENȚI, BAGAJE GHIDON, OGLINZI
-       anvelope față -       ruscsacuri -       manșoane
-       anvelope spate -       genți laterale -       ghidon
-       camere aer -       suporți genți laterale -       oglinzi
-       anvelope dual sport față -       genți rezervor -       capete ghidon
-       anvelope dual sport spate -       genți scule -       înălțătoare ghidon

 

EVACUARE LUMINI ELECTRICE
-       sisteme evacuare -       faruri proiectoare -       baterii
-       tobe finale -       suport nr. înmatriculare -       încărcare
-       piese de schimb tobe -       lampă stop -       electromotor
-       accesorii tobe -       becuri -       bujii
-       semnale -       bobină

 

Protejează-te și echipează-te complet cu un echipament moto de calitate

Echipamentul este probabil cel mai important aspect atuni când vine vorba de călătoritul pe motocicletă. Indiferent că este vorba de o călătorie scurtă sau de una lungă, echipamentul este absolut obligatoriu. Fără a fi echipat complet și corespunzător, te expui unor riscuri care te-ar putea costa și viața.

Așadar, dacă ții la tine, atunci investește într-un echipament moto calitativ și durabil. Toate elementele unui echipament moto de pe site-ul nostru sunt de calitate superioară și la un preț cât se poate de mic. Un echipament moto complet trebuie să fie compus din:

  • cască – de preferabil full face, deoarece cea open face nu oferă suficientă protecție în caz de accident.
  • mănuși – pentru a conduce confortabil. Cu ajutorul mănușilor, drumurile lungi vor fi mult mai suportabile.
  • geacă
  • pantaloni
  • costum impermeabil – în cazul în care plouă.
  • încălțăminte adecvată
  • protecții – pentru coloană, genunchi, braț, piept și brâu. Acestea sunt un adevărat must have al tuturor conducătorilor moto.

Piese aftermarket și piese OEM:

Piesele aftermarket sunt acele piese fabricate de diverși producători, excluzând producătorul mărcii auovehiculului. Piesele aftermarket sunt și ele complet funcționale, exact ca și cele originale. Singura diferență este calitatea, cele OEM rămânând în continuare cele mai calitative. Există și o diferență de preț între cele două, piesele aftermarket fiind considerabil mai ieftine.

Piesele OEM sunt acele piese produse direct de către producătorul autovehiculului. Aceste piese sunt acelea care sunt numite „ originale ”, și sunt ușor mai scumpe decât cele aftermarket. Deși și cele aftermarket își fac treaba excelent, piesele OEM sunt totuși mai calitative și mai rezistente în timp.

În funcție de piesa de care ai nevoie poți să-ți dai seama dacă merită investiția într-o piesă OEM sau una aftermarket. Dacă ai nevoie de mai multe detalii în legătură cu diferența dintre cele două, nu ezita să ne întrebi oricând!

Piese și accesorii pentru Harley Davidson

Dacă deții un Harley Davidson atunci cu siguranță ești în căutare de piese calitative.și durabile. La moto gear vei găsi o întreagă categorie separată dedicată motocicletelor Harley Davidson. Aici vei găsi fel de fel de piese și accesorii de ultimă genrație, precum instrumente e bord digitale sau lumini led decorative.

Deși accesoriile de ultimă generație sunt mai scumpe, acestea sunt o investiție bună și îți vor îmbunătăți experiența condusului. Pe lângă asta, acestea îți vor mări considerabil valoarea motocicletei.

Așadar, te așteptăm cu nerbăbdare să descoperi tot ceea ce îți putem oferi prin intermediul magazinului nostru online. Pentru orice informații suplimentare te rugăm să ne contactezi telefonic sau să completezi formularul de pe website-ul nostru!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram