fbpx

moto-gear – magazinul cu cea mai variată gamă de produse moto!

Dacă încă nu ai auzit de noi, atunci este timpul să o faci și să descoperi varietatea de produse pe care o deținem. Începând de la piese moto, echipament moto la piese și accesorii pentru ATV, motociclete Harley Davidson, snowmobil, și jet ski, acesta este raiul oricărui conducător ale acestor autovehicule! La noi găsești un raport preț – calitate foarte echilibrat al produselor. Deținem atât produse OEM, cât și produse aftermarket, astfel încât să te poți bucura de o gamă cât mai variată de produse!

Echipează-ți Harley Davidsonul cu cele mai noi piese și accesorii!

Atunci când vine vorba de motocicleta ta, este bine să ți-o echipezi cu cele mai noi și calitative accesorii. Harley Davidson-urile sunt o serie de motociclete de top produse în America. Acestea au un look aparte și sunt de o calitate superioară. Astfel, orice accesoriu și piesă trebuie să fie pe măsură, iar la noi cu siguranță vei găsi piese moto care îți vor depăși așteptările!

De cele mai multe ori, aceste motociclete nu sunt utilizate drept motociclete de oraș, ci ca motociclete de drum lung. Astfel, confortul pe o astfel de motocicletă trebuie să fie unul pe măsura. Cu cât ești mai confortabil și mai relaxat pe aceste motociclete, cu atât crește și atenția ta în trafic și capacitatea de a te concentra.

Așadar, din gama de produse dedicate acestor motociclete poți alege spre exemplu o șa nouă, care pe lângă că este arătoasă, îți va oferi un confort sporit în timpul călătoriei. Gama de produse dedicată motocicletelor Harley Davidson cuprinde:

 • evacuare
 • ghidoane
 • oglinzi
 • șa
 • sissy bar
 • portbagaj
 • electrice
 • instrumente de bord.

 

Categoria custom vintage – o categorie de produse aparte

Dacă îți dorești ca motocicleta ta să aibă un look aparte și sa se facă remarcată printre alte motociclete, atunci cu siguranță categoria noastră de produse vintage este răspunsul perfect. În cadrul acestei game de produse vei găsi accesorii și piese moto deosebite, care nu numai că vor crește valoarea motocicletei tale, ci o vor face specială și unică.

În cele ce urmează îți vom prezenta produsele pe care le poți alege din categoria custom vintage:

CARBURAȚIE REZERVOR BENZINĂ & ULEI ȘA
Jiglere Filtru benzină Spătare șa
Carburatoare Furtun de alimentare Sisteme montaj șa
Filtre de aer Bușon rezervor Șa FX / FL
Galerie admisie Robinet rezervor Șa Sportster
  Filtru de ulei Pernă șa universală

 

LUMINI SISTEM FRÂNARE INSTRUMENTE BORD
Faruri Kit etrieri Bord
Suport număr înmatriculare Conducte de frână Ceasuri indicatoare
Lampă stop Plăcuțe frână Ceas kilometraj
Semnale Discuri frână Ceas turometru

 

 Tipurile de piese moto – OE, OEM și aftermarket

Înainte de a achiziționa piese moto, este esențial să știi tipurile de piese și de ce prețurile acestora diferă. Pe piață vei găsi 3 mari categorii de produse, și anume: piese OE, piese OEM și piese aftermarket. În cele ce urmează vom discuta despre fiecare în parte:

 1. Piesele OE – denumirea vine de la Original Equipment și se referă la acele piese moto care sunt utilizate în momentul asamblării autovehiculului în fabrică. Practic sunt piesele cu care achiziționezi autovehiculul nou. Așadar, aceste piese sunt cele produse de producătorul autovehiculului.
 2. Piesele OEM – denumirea vine de la Original Equipment Manufacturer și se referă la toate piesele moto care sunt fabricate de către un furnizor care se ocupă de montarea lor pe autovehicul. Practic, sunt foarte apropiate de piesele OE, având chiar și aceeași calitate.
 3. Piesele Aftermarket – sunt piese omologate, dar nu originale. Sunt produse de diverse companii și sunt făcute astfel încât să funcționeze la fel de bine precum piesele originale. Totuși atunci când vine vorba de calitate, piesele OEM și OE sunt mai calitative.

Pe website-ul nostru găsești atât piese OEM, cât și piese aftermarket. Alegerea este pe deplin a ta, în funcție de necesitățile tale, dar și de buget, dat fiind că piesele OEM sunt ceva mai costisitoare.

Aruncă un ochi pe website-ul nostru

Sperăm că ți-am stârnit curiozitatea în legătură cu ce putem oferi atunci când vine vorba de piese moto și echipamente moto. Astfel, te invităm să arunci un ochi pe site-ul nostru și să îți alegi produsele preferate. Pentru informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi!