Motivele efectuarii ITP la masinile noi

ITP Militari

Noile masini puse pe piata sunt echipate cu multi senzori care anunta orice neregula si defectiune pe care soferul o poate remedia imediat ce afla de ea. Acesti senzori au un rol benefic functionarii si rularii in siguranta a masinii. Stiind exact unde este problema, se stie si cum poate fi remediata, iar cand vine vorba de masini, de obicei proprietarii sunt foarte atenti sa fie totul in regula.

Cu toate acestea statul inca impune obligativitatea inspectiei tehnice periodice, si pe buna dreptate, chiar daca fiabilitatea tehnica a autoturismelor s-a imbunatatit de-a lungul anilor. Privind la perioadele de garantie acordate de producatori si de numarul mic de verificari tehnice recomandate, ne putem da seama de evolutia tehnologica din domeniul auto, lucru care nu poate decat sa ne bucure. Pentru multe vehicule inspectia tehnica periodica are loc la mai putin de 30000 km efectuati, indiferent de varsta masinii, deci nici nu ar avea cum sa apara defectiuni majore la atat de putini kilometri parcursi. Raportarile statiilor ITP arata ca cele mai multe nereguli se refera la partile supuse uzurii, cum ar fi luminle, franele, anvelopele. Pe de alta parte pregatirea masinii pentru ITP are un efect pozitiv asupra starii vehiculelor, ceea ce este un lucru deosebit de bun pentru siguranta tuturor utilizatorilor si masini si participantilor la trafic.

Cu toate ca lucrurile au evoluat in sens pozitiv in domeniul auto, exista oameni care nu pot tine pasul cu noile tendinte, fie pentru ca au alte prioritati, fie pentru nu sunt pasionati de investitiile in autoturisme, motiv pentru care raman la vechile modele de masini. Pe langa mentinerea si grija permanenta acordata masinii, inspectia tehnica periodica incurajeaza proprietarul sa acorde o atentie sporita masinii pe care o detine.

ITP in Militari | www.alfaitp.ro

La Alfa Motors, ITP in Militari, clientii pot avea parte de cea mai eficienta testare a masinilor. Fie ca este vorba de autoturisme, taxiuri, rulote sau orice alt tip de vehicule, echipa Alfa Motors va efectua testele necesare pentru un diagnostic corect, astfel incat fiecare sofer sa stie starea masinii lui. Accesati http://www.alfaitp.ro/ si aflati toate detaliile care privesc o inspectie tehnica periodica in Bucuresti!