Motive pentru care sa iti pui implant dentar

15 septembrie 2021
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Pacientii care aleg sa isi puna implant dentar in Bucuresti se bucura de o multime de avantaje. Aceasta interventie presupune inlocuirea unui dinte pierdut prin cea mai moderna procedura stomatologica, cu o rata aproape maxima de succes.

Implantul dentar este un surub din titan care inlocuieste radacina dintelui si pe care urmeaza sa se realizeze coroana dentara. Inserarea de implanturi dentare are beneficii multiple asupra pacientilor, iar motivele pentru care ei aleg aceasta procedura sunt numeroase.

Recapatarea functionalitatii danturii garantata prin implant dentar

Persoanele care si-au pierdut unul sau mai multi dinti isi pierd partial sau integral functionalitatea danturii. Functia masticatorie este afectata profund, adica mestecarea alimentelor se efectueaza cu dificultate. O alta functie care se pierde treptat odata cu lipsa dintilor este cea fonetica.

Persoanele care se confrunta cu aceasta problema vor sesiza dificultati in articularea unor sunete, ceea ce va genera dificultati de comunicare.

Odata cu inserarea de implanturi dentare, functiile danturi sunt restaurate in totalitate pe termen lung. Pacientii nu vor sesiza nicio diferenta intre implanturile dentare si dintii naturali, bucurandu-se de o dantura rezistenta si perfect functionala.

Redobandirea unui zambet fara lipsuri

Persoanele care isi pun implanturi dentare la Elveto Dent, un cabinet stomatologic in Bucuresti se bucura din nou de un zambet perfect, fara lipsuri. Un avantaj important al implanturilor dentare este ca ofera o estetica naturala, avand un aspect identic cu cel al dintilor naturali.

Cabinet stomatologic in Bucuresti | Implant dentar in Bucuresti | ImplantologieSector4.ro

cabinet stomatologic in Bucuresti

Implantul nu numai ca arata ca un dinte natural, ci se simte ca unul. Acestea sunt personalizate pentru fiecare client astfel incat sa se adapteze perfect danturii.

Recastigarea increderii in sine

Pierderea dintilor este o problema extrem de neplacuta pentru persoanele de orice varsta. Persoanele cu aceasta problema evita sa mai zambeasca sau chiar sa mai comunice, deoarece nu se mai simt bine in pielea lor. Problemele de ordin psihologic pot fi evitate cu ajutorul interventiei de inlocuire a dintilor lipsa prin implanturi dentare.

Cei care vor sa isi recapete functionalitatea danturii si increderea in sine pot lua in considerare sa mearga la stomatolog. In cadrul clinicii ImplantologieSector4.ro pot beneficia de implanturi dentare calitative, precum si de alte servicii stomatologice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram