Motive pentru care merita sa urmezi cursuri in IT

19 noiembrie 2018
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Industria digitala a devenit un al doilea univers de existenta, asigurand un sistem complex de nevoi pentru fiecare dintre noi. Cele mai multe persoane au inceput sa se bucure din plin de avantajele pe care tehnologia si mai cu seama internetul le pun la dispozitie. Cumparaturile online, platile prin intermediul platformelor digitale, conversatiile sau gasirea tuturor informatiilor intr-un timp rapid si eficient ii determina pe cei mai multi sa profite din plin de aceste avantaje, fructificandu-si timpul personal intr-o maniera mai productiva.

Rolul specialistilor in IT a devenit foarte important in acest sens, fiind singurii care pot gestiona toate aceste functii conform unor conditii optime pentru fiecare utilizator. Orice companie moderna isi organizeaza serviciile prin intermediul platformelor computerizate, angajarea cunoscutarilor acestui domeniu, devenind un lucru indispensabil.

Multi dintre noi cunoastem care sunt beneficiile profesiilor in IT la momentul actual. Salariile foarte avantajoase, programul de lucru flexibil si posibilitatea de a lucra chiar din propriul camin determina un numar tot mai mare de tineri sa se orienteze catre acest sector de activitate. De asemenea, numarul adultilor care observa oportunitatile ce se deschid pe acest teren sunt dispusi sa renunte la cariera pe care o aveau, in detrimentul unui job care asigura un alt standard de viata.

Pentru a putea activa catre un asemenea post, efortul este unul putin insemnat, in sensul ca sunt necesare doar incheierea unor cursuri care sa te specializeze in acest domeniu. Fasttrackit reprezinta o comunitate  a carui rol este intocmai acesta, de a pregati persoane de toate varstele sa poata stapani toate functiile digitale specifice tehnologiei de astazi.

Care sunt avantajele de a studia cursurile IT cu ajutorul echipei Fasttrackit?

Aceasta comunitate pune la dispozitia cursantilor lectii acreditate de programare nu doar in forma clasica care impune depalasarea si prezenta la locatia unde se afla institutia, ci si in varianta online care este foarte apreciata de cei interesati. Acest fapt presupune ca specialistii care reprezinta acest centru vor oferi, atat cursuri de WEB Developer, Introducere in programare (Java), Introducere in programare (C#.NET), QA testare, QA automation, toate acestea putandu-se realiza de acasa. Acest aspect simplifica mult efortul personelor doritoare de urma o asemenea specializare pentru ca indiferent de programul sau sarcinile pe care le au acasa, tot se poate gasi o metoda eficienta de a deveni cursant in cadrul comunitatii Fastttrackit.

Certificatul de calificare oferit in urma examenului final este unul acreditat in Romania, spatiul Uniunii Europene, Canada si SUA. Avantajul detinerii acestei diplome consta in faptul ca iti asigura posibilitatea de a munci in cadrul oricarei companii de la noi sau din afara fara a mai fi necesar sa necesiti si o alta. Totodata, aceasta te ajuta sa beneficiezi de scutirea de impozit la salariu de 16% oferita de catre statul roman tuturor programatorilor care au absolvit studii superioare.

Fasttrackit se mai remarca, de asemenea si cu o echipa de profesori care au un set de valori foarte important. Acestia pun accentul in mod special pe forta de a fructifica orice potential si de a materializa aceste cursuri in scopul dobandirii unei profesii adecvate fiecarui cursant. Ei sunt un real sprijin pentru fiecare persoana, oferind, atat pregatire teoretica si practica in IT, consultanta profesionala, cat si stimulare unei mentalitati de respect fata de munca si de colegi in generatia tanara.

 

Cei care obtin o diploma in cadrul Fasttrackit, in mod sigur au parte de un avantaj la angajare deoarece, acestia castiga informatii pretioase necesare in acest domeniu, dar si anumite principii care sunt necesare din punct de vedere profesional si nu numai.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram