Mos Craciun de inchiriat in Constanta cea mai frumoasa surpriza a serii de Craciun

12 decembrie 2015

Mos Craciun este personajul principal al Sarbatorilor de Iarna, imaginea lui Mos Craciun insoteste fiecare obiect, reclama sau activitate in luna Decembrie. Il avem acum pe Mos Craciun pe fiecare ambalaj de produs pe care il cumparam si il vedem la televizor in fiecare reclama. Deaceea copii se gandesc tot mai mult la Mos Craciun, si il asteapta si ei cu nerabdare. Pentru ca cei mai multi copii inca cred in Mos Craciun si in magia povestii sale, ar trebui ca in fiecare familie sa se pastreza inca aceasta magie a Craciunului. Iar Mos Craciun sa vina la fiecare copil, pentru a intarii aceasta incredere ca Mos Craciun exista, ca este un om bun, care se gandeste la toti copiii si care a venit la ei pentru a-i rasplati ca un an intreg au fost cuminti.
Acum in Constanta, il puteti inchiria pe Mos Craciun pentru orice tip de eveniment, acasa, la gradinita sau la scoala, dar si in alte locatii unde organizati o petrecere de Craciun. Mos Craciun Constanta imbraca un costum deosebit, are toate accesoriile Mosului si stie sa joace cu tact si blandete rolul adevaratului Mos Craciun, astfel incat copiii vor crede ca este cu siguranta Mos Craciun. Stim cu totii ca timpul lui Mos Craciun de a ajunge la toti copiii este limitat, dar Mosul va sta cu fiecare copil in parte, sa-i asculte poezioara sau cele mai ascunse dorinte, sa-i ofere cadoul mult visat si sa faca poze alaturi de familie, ce vor ramane amintiri placute din copilaria fiecarui copil.
Dar copiii stiu ca Mos Craciun nu calatoreste singur, el este insotit de Renul Rudolph, Spiridusi, Craciunite sau Doamna Craciun. Deaceea puteti sa inchiriati, acasa sau la restaurant in Constanta si ajutoarele lui Mos Craciun ce vor aduce un plus de amuzament petrecerii dumneavoastra: Craciunite, Spiridusi, Mascota Om de Zapada, Mascota Ren sau orice alt personaj Disney. Animatorii vor intretine atmosfera petrecerii, prin jocuri si colinde, baloane modelabile si pictura pe fata. Ajutati de foarte mult entuziasm, dragoste pentru copii si costume deosebite, animatorii, alaturi de Mos Craciun vor crea un moment memorabil, pentru fiecare copil, ce se va transforma intr-o amintire frumoasa a unui Craciun de poveste alaturi de Mos Craciun Constanta.
Daca organizati anul acesta o petrecere de Craciun pentru prieteni, copii sau familie, acasa sau in orice alta locatie, un element foarte important al petrecerii il constituie decoratiunile: puteti alege decoratiuni de Craciun cu crengute de brad, sau puteti decora intreaga locatie a petrecerii cu baloane, aracada de balaone(rosu si alb), balaone cu heliu sau balon Jumbo. Cum nici o petrecere nu e completa fara prajituri, apelati cu incredere la un Candy bar tematic de Craciun cu cele mai rafinate prajituri, ornate special pentru Craciun, ce vor fi asezate intr-un decor deosebit. Deasemenea aveti nevoie de momente artistice ce vor intretine distractia invitatiilor: moment de colinde, moment de dans popular, dans oriental sau puteti opta pentru un spectacol de magie pentru toate varstele.
Cadourile de Craciun si impartirea cadourilor de Craciun, sunt parte importanta a unui eveniment, pentru ca toata lumea cumpara cadouri pentru cei dragi. De cele mai multe ori acestea sunt asezate sub bradut, iar fiecare isi cauta cadoul, dar nu ar fi mai frumos ca fiecare sa-si primeasca cadoul de la Mos Craciun si sa primeasca si laude, ca a fost cuminte tot anul? Cu siguranta copiii vor fi incantati sa-si primeasca cadoul de la Mos Craciun. Ajutoarele lui Mos Craciun pot fi acolo alaturi de Mos Craciun pentru a imparti cadourile sau o mascota Ren sau Om de Zapada poate fi trimisa la solictarea dumneavoastra sa livreze un cadou sau mai multe cadouri. Puteti alege dumneavoastra cadourile, sau puteti solicita cumpararea si livrarea cadourilor la o anumita adresa.
Toate aceste servicii sunt acum disponibile in Constanta dar si in alte localitati mai mici sau mai mari, cum ar fi: Mangalia, Medgidia, Navodari, Agigea, Lazu, Murfatlar, Cernavoda sau Tulcea. Pentru ca Mos Craciun este asteptat cu siguranta de fiecare copil, acum le puteti face o surpriza placuta copiilor, il puteti inchiria pe Mos Craciun acasa sau in orice alta locatie, alaturi de cele mai iubite personaje ale iernii, sau puteti organiza mai usor o petrecere tematica de Craciun. Site-ul lui Mos Craciun va asteapta sa alegeti surprizele potrivite, iar mai multe detalii gasiti la numarul de telefon 0762649069.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram